EDITOR'S PICK

Βόμβα από τον Ίλον Μάσκ: Έρχεται μηνιαία συνδρομή στο «X»

Βόμβα από τον Ίλον Μάσκ: Έρχεται μηνιαία συνδρομή στο «X»

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter: Is Elon Musk the biggest obstacle for advertising on X? | Analysis | Campaign Asia.com

Τον Ιούλιο ο Μασκ ανακοίνωσε ότι το X έχει χάσει σχεδόν τα μισά του διαφημιστικά έσοδα.

Ο Ίλον Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι όλοι οι χρήστες της πλατφόρμας του X θα χρειάζεται να καταβάλλουν «μια μικρή» μηνιαία συνδρομή προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε αυτή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να περιοριστούν οι ψεύτικοι λογαριασμοί. Ο επιχειρηματίας έχει προχωρήσει σε πολλές μεταρρυθμίσεις στην πλατφόρμα από τότε που την αγόρασε προς 44 δισεκ. δολάρια τον Οκτώβριο, αλλάζοντας μεταξύ άλλων και το όνομά της από Twitter σε X.

View this post on Instagram

A post shared by Elon Musk / SpaceX / Startlink 🌐 (@elon.musk_oficial)

Εξάλλου απέλυσε πολλούς εργαζόμενους, υιοθέτησε μια επί πληρωμή εκδοχή της πλατφόρμας, ακύρωσε τον έλεγχο περιεχομένου και αποκατέστησε λογαριασμούς που είχαν αποκλειστεί, όπως αυτός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Τον Ιούλιο ο Μασκ ανακοίνωσε ότι το X έχει χάσει σχεδόν τα μισά του διαφημιστικά έσοδα.

Στη διάρκεια συνάντησης που είχε χθες Δευτέρα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ο Μασκ εκτίμησε ότι η πληρωμή για την πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπιστούν οι ψεύτικοι λογαριασμοί.

«Προσανατολιζόμαστε στην επιβολή ενός μικρού μηνιαίου ποσού για τη χρήση του συστήματος», επεσήμανε ο επικεφαλής της Tesla και της SpaceX.

Το X Premium κοστίζει αυτή τη στιγμή 8 δολάρια μηνιαίως στις ΗΠΑ, η τιμή όμως διαφέρει ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεται ο χρήστης.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εξήγησε ότι εξετάζει πιο φθηνές επιλογές για τους χρήστες. «Θα καταλήξουμε σε μια χαμηλότερη τιμή», σημείωσε ο Μασκ.

View this post on Instagram

A post shared by USA DNP (@usadnp)

Ωστόσο υπάρχει ο κίνδυνος, αν επιβληθεί μηναία συνδρομή στο X, η πλατφόρμα να χάσει μεγάλο μέρος των χρηστών της, κάτι που θα μειώσει ακόμη περισσότερο τα διαφημιστικά της έσοδα, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της εταιρείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments