Focus

“Ήταν πολύ δύσκολο για όλους”: Η Gisele μιλά για το διαζύγιό της από τον Tom Brady

“Ήταν πολύ δύσκολο για όλους”: Η Gisele μιλά για το διαζύγιό της από τον Tom Brady

Πηγή Φωτογραφίας: What Gisele Bündchen wants for Tom Brady after their split - Latimes.com

Στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη μετά τον χωρισμό της, το διάσημο τοπ μόντελ εκμυστηρεύεται ότι η αλλαγή αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Μπορεί να χρειάστηκε περίπου έναν χρόνο για να καταφέρει να προσαρμοστεί στη μεγάλη αλλαγή που βίωσε μετά την απόφαση της να πάρει διαζύγιο από τον Tom Brady, όμως, η Gisele Bündchen αισθάνεται πλέον έτοιμη να ξαναβγεί στο προσκήνιο. Πριν, όμως, από αυτό, το διάσημο μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε με εξομολογητική διάθεση για τον διπλό πόνο του διαζυγίου της, καθώς και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι γονείς της. “Ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένειά μου. Ήταν πολλές οι αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής μου”, αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Σε τέτοιες ταραχώδεις στιγμές, η ίδια παρέμεινε σταθερή, πιστεύοντας στο πανάρχαιο ρητό: “Με όλες τις διαφορετικές ανατροπές που παίρνει η ζωή, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το καλύτερο που μπορούμε, δεδομένου του τι συμβαίνει στο περιβάλλον μας”.

Η Gisele, η οποία χώρισε από τον Tom τον Οκτώβριο του 2022 μετά από έντονη διαφωνία για την απόφασή του να επιστρέψει στο NFL, επέλεξε να μην εμβαθύνει στις λεπτομέρειες της υγείας των γονιών της. Αντ’ αυτού, έδωσε έμφαση στους μηχανισμούς αντιμετώπισης των προβλημάτων της. Το να παραμένει ενεργή έπαιξε σημαντικό ρόλο στο ταξίδι της θεραπείας της. Η ίδια τόνισε: “Η ζωή μου είναι πολύ σημαντική για την υγεία μου: “Νομίζω ότι αν δεν είχα όλα τα διαφορετικά εργαλεία που έχω για να με στηρίζουν σε αυτές τις στιγμές, θα ήταν πολύ δύσκολο”.

Στα 43 της χρόνια, η Gisele φαίνεται πιο γυμνασμένη από ποτέ, γεγονός που αποτελεί απόδειξη της καθημερινής της δέσμευσης για άσκηση, σωστή διατροφή και ενσυνείδηση. Της αρέσει να περπατάει, να κάνει γιόγκα και να σηκώνει βάρη, εξασφαλίζοντας ότι παραμένει συνδεδεμένη με τη σωματική της ευεξία. Επιπλέον, η ενδοσκόπηση την οδήγησε σε σημαντικές επιλογές στον τρόπο ζωής της, όπως η διακοπή του αλκοόλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments