Πολιτική

Τουρκικά ΜΜΕ για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Πρόθεση να συνεχιστεί το καλό κλίμα

Τουρκικά ΜΜΕ για συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Πρόθεση να συνεχιστεί το καλό κλίμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το τουρκικό μέσο ενημέρωσης κάνει λόγο για προσέγγιση των δύο χωρών ενώ και η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Shochu κάνει λόγο για κρίσιμη συνάντηση.

Για πρόθεση να συνεχιστεί το καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας κάνει λόγο το CNN Turk, στο περιθώριο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν

Για πρόθεση να συνεχιστεί το καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας κάνει λόγο το CNN Turk, στο περιθώριο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ.

Το τουρκικό μέσο ενημέρωσης κάνει λόγο για προσέγγιση των δύο χωρών ενώ και η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Shochu κάνει λόγο για κρίσιμη συνάντηση.

Η συνάντηση των δύο ηγετών είναι σχεδόν σε όλα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης πρώτη είδηση και αναλύεται εκταμμμένα συνδυαστικά με την ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας στην οποία δίνεται έμφαση στο μεταναστευτικό αλλά και το ζήτημα της κλιματικής κρίσης και των ακραίων καιρικών φαινόμενα που πλήξαν εξίσου Ελλάδα και Τουρκία, όπως συζητήθηκε μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments