Focus

Boris Johnson: Ήπιε ένα κρασί με τη νταντά των παιδιών και η σύζυγός του την απέλυσε

Boris Johnson: Ήπιε ένα κρασί με τη νταντά των παιδιών και η σύζυγός του την απέλυσε

Πηγή Φωτογραφίας: fimotro.gr

"Έχεις 15 λεπτά να μαζέψεις τα πράγματά σου και να εξαφανιστείς" φέρεται να είπε η Carrie Johnson στην Theresa Dawes. "Δεν είναι ο τύπος μου", απαντά εκείνη.

Μόλις τρεις μέρες κατάφερε να κρατήσει τη δουλειά της η γυναίκα που προσλήφθηκε ως νταντά των παιδιών του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού Boris Johnson. Η 59χρονη μπέιμπι σίτερ που είχε προσληφθεί μέσω πρακτορείου, πήγε στο Λονδίνο από τη Ζιμπάμπουε όπου έμενε για να αρπάξει αυτή την επαγγελματική ευκαιρία. Όμως, η κυρία Johnson δεν της χαρίστηκε και της έδωσε μόλις 15 λεπτά για να ετοιμάσει τις βαλίτσες της και να εξαφανιστεί από τα μάτια της (και τη ζωή της). Ο λόγος ήταν “ένα ποτήρι κρασί”, όπως είπε η ίδια μπέιμπι σίτερ στη Daily Mirror. Το λάθος της ήταν ότι ήπιε ένα ποτήρι ροζέ με τον Boris Johnson για να ευχηθεί για τη όγδοου παιδιού του πολιτικού και τρίτου που απέκτησε με τη νυν σύζυγό του, που ήρθε στον κόσμο στις 5 Ιουλίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Johnson (@carrielbjohnson)

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, δεν συνέβη απολύτως τίποτα επιλήψιμο, ενώ η συζήτησή της με τον οικοδεσπότη επικεντρώθηκε στις πολιτικές εξελίξεις στη γενέτειρά της, της Ζιμπάμπουε. “Μιλώντας ανακαλύψαμε ότι γεννηθήκαμε με διαφορά λίγων ημερών. Πήγαμε μια μικρή βόλτα και κάλεσε τα άλλα παιδιά , τον Wilfred και τη Romy, να με γνωρίσουν, ενώ μου έδειξε επίσης πού σχεδίαζε να βάλει μια νέα πισίνα”.

Την ημέρα που γίνονταν αυτά, η Carrie δεν είχε πάρει ακόμα εξιτήριο από το μαιευτήριο, αλλά η μητέρα της, Josephine, ήταν παρούσα στη σκηνή και, προφανώς, ενημέρωσε την κόρη της μόλις επέστρεψε στο σπίτι. Κι εκείνη έσπευσε να απολύσει τη νέα νταντά.

Ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός της ζήτησε συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι η σύζυγός του ήταν εκτός ελέγχου εξαιτίας των ορμονικών διαταραχών που φέρνει η λοχεία αλλά η μπέιμπι σίτερ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά, καθώς βάσει σύμβασης, δικαιούται μισθό τριών μηνών και αποζημίωση για την απόλυση.

“Ξέρω ότι είχε τρεις συζύγους και έχει κάνει πολλά παιδιά”, είπε για τον Boris Johnson. “Αλλά δεν με νοιάζει, δεν είναι ο τύπος μου. Δεν ξέρω αν εκείνη ένιωσε να απειλείται ούτε τι είχε ο ίδιος στο μυαλό του. Ανυπομονούσα να βοηθήσω μια οικογένεια να φροντίσει το νέο της μωρό, αλλά βρέθηκα στη μέση κάτι διαφορετικού. Έμεινα εκεί μόνο τρεις μέρες και δεν κράτησα καν το μωρό στην αγκαλιά μου. Μακάρι να μην είχα εμπλακεί ποτέ σε αυτή την υπόθεση, ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης”. Για να καταλήξει “ήταν ένα καλό ροζέ, αλλά σίγουρα δεν άξιζε τον κόπο”!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments