Πολιτική

ΝΔ κατά Κασσελάκη: «Ας αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για φτηνά σόου σε πλημμυροπαθείς»

ΝΔ κατά Κασσελάκη: «Ας αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για φτηνά σόου σε πλημμυροπαθείς»

Πηγή Φωτογραφίας: [363932] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ/EUROKINISSI)

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξέδωσε η ΝΔ, με την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, που επλήγη από τις πλημμύρες.

Σχολιάζοντας τις αναφορές ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε σπίτι της μητέρας βουλευτή του κόμματός του στη Μαγνησία και συγκεκριμένα του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, η Νέα Δημοκρατία καλεί τον κ. Κασσελάκη «να πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους». Ενώ ταυτόχρονα τον κατηγορεί για «σόου και φτηνή επικοινωνία» αλλά και για χυδαιότητα σε πλημμυροπαθείς.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του.

»Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο.

»Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους.»

Η επίσκεψη του Κασσελάκη σε σπίτι θείας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, στα social media έγινε χαμός μόλις έγινε γνωστό, ότι το σπίτι το οποίο επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Βόλο και έπιασε το φτυάρι για να βοηθήσει με τις λάσπες, ανήκει σε θεία συγγενή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments