Αθλητισμός

“Κλοπή” Ολυμπιακού μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ – “Τίναξε” την συμφωνία στον αέρα με… μία ατάκα!

“Κλοπή” Ολυμπιακού μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ – “Τίναξε” την συμφωνία στον αέρα με… μία ατάκα!

Πηγή Φωτογραφίας: [361408] SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Προκαλεί ήδη ντόρο στην Ευρώπη με τις εμφανίσεις του και τα γκολ που πετυχαίνει με τα ερυθρόλευκα. Μπορεί να έφτασε πολύ κοντά στην Τούμπα, ωστόσο τελικά αποφάσισε να παίξει στο Λιμάνι για συγκεκριμένους λόγους...

Σε διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων βρισκόμαστε αυτή την περίοδο και, φυσικά, τώρα είναι που όλοι οι δημοσιογράφοι ξεσκονίζουν τις ατζέντες και τα ημερολόγιά τους, για να δουν τι μπορεί να γραφτεί τωρα που, ίσως, στην περιοδο που συνέβαινε δεν μπορούσε να γραφτεί.

Πάνω σε μια τέτοια πληροφορία έπεσε και το sportdog στην ατζέντα, με αφορμή μάλιστα την πολύ καλή απόδοση που έχει ο γιος του Θανάση Κωστούλα, Χαράλαμπος, που στα 16 του χρόνια (γεννημένος τον Μάρτη του 2007!) διακρίνεται με τη φανέλα του Ολυμπιακού β΄.

Εν τάχει, γιατί δεν γράφουμε αυτό το θέμα για να δώσουμε στοιχεία που βρίσκει ο καθένας στο ίντερνετ για το παιδί, ο Χ. Κωστούλα είναι επιθετικός και είναι διεθνής με την U16 και U17 τής Εθνική Ελλάδας.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και θα γράψουμε εδώ, είναι ότι ο Χαράλαμπος Κωστούλας είχε φτάσει κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα τον Δικέφαλο στο στηθος!  Γιατί η πληροφορία που έχουμε από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι από το κλαμπ είχαν δώσει μάχη για να τον αποκτήσουν, αλλά ο πατέρας του, Θανάσης, είχε δηλώσει στους ανθρώπους του συλλόγου ότι λόγω του παρελθόντος του θα πάει στον Ολυμπιακό. 

Κάτι που έγινε, με αποτέλεσμα να χαθεί ένα τεράστιο ταλέντο, που ήδη παίζει με μεγαλύτερα παιδιά από την ηλικία του και καταφέρνει να ξεχωρίζει ακόμα σε ευρωπαϊκά παιχνίδια – Στο πλαίσιο του Youth League ο Χ. Κωστούλας σκόραρε και διακρίθηκε εναντίον της Λέτσε.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου θα ήθελαν πολύ να τον έχουν στο ρόστερ τους, είχαν δώσει μάχη για να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Θανάσης ήταν κάθετος λόγω της θητείας του στο Λιμάνι. Τόσο απλά!

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments