Αθλητισμός

“Σκασμένος” Αταμάν, τρέχει για μεταγραφή λόγω Παπαπέτρου – Ζήτησε παίκτη σταρ, πληρώνει ο Γιαννακόπουλος!

“Σκασμένος” Αταμάν, τρέχει για μεταγραφή λόγω Παπαπέτρου – Ζήτησε παίκτη σταρ, πληρώνει ο Γιαννακόπουλος!
Η διορία για Μίχαϊλιούκ και η μεταγραφή μέχρι 24/10! Οι Πράσινοι προσπαθούν να ξεπεράσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό, κρατούν την αντίδραση μετά το Σούπερ Καπ και τα καλά διαστήματα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και φουλάρουν για τον παίκτη που πρέπει να έρθει άμεσα από το NBA. Οι τελευταίες πληροφορίες...

Αυτό που πάνω από όλα ήθελε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ έγινε πραγματικότητα. Είχε ζητήσει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παλέψουν για κάθε μπάλα απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι, που δεν είχαν κάνει στην Ρόδο.

Αυτό έγινε, λοιπόν, χθες έστω και αν στις λεπτομέρειες οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Ο Γιαννακόπουλος και ουδείς στον Παναθηναϊκό μπορεί να είναι χαρούμενοι από μία οριακή ήττα από τον Ολυμπιακό, γνωρίζουν, όμως, ότι είναι ακόμη στην αρχή αυτού, που πάνε να φτιάξουν. Και χρειάζεται υπομονή.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν κι αυτός σκασμένος από τη νέα χθεσινή ήττα, αλλά είναι και πεισμωμένος ότι σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να αντιστρέψει την κατάσταση σύμφωνα με το sportdog.gr

Αυτή η προσπάθεια αναμένεται να γίνει και με την συνδρομή ενός ακόμη παίκτη, που λογικά θα αποκτηθεί μέσα στον Οκτώβριο. Την διαδικασία θα επιταχύνει και η πιθανότητα να είναι αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος στην Ρόδο είχε παίξει ελάχιστα και χθες καθόλου.

Ο Σβι Μίχαϊλιουκ είναι ως γνωστόν ο μεγάλος στόχος του εξάστερου, αλλά αυτή την στιγμή ο Ουκρανός έχει συμβόλαιο με τους Σέλτικς. Οι τελευταίοι μπορούν να τον «κόψουν» μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, οπότε και αρχίζει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Αν στο μεταξύ βέβαια ο Παναθηναϊκός βρει άλλον παίκτη, θα πάει να τον πάρει. Ο Αταμάν θέλει έναν γκαρντ-φόργουορντ με έντονη προσωπικότητα, που θα μπορέσει να παρασύρει και τους άλλους παίκτες και θα είναι το ιδανικό αποκούμπι του Κώστα Σλούκα. Ο τελευταίος την δουλειά θα την κάνει, αλλά χρειάζεται συμπαραστάτες. Ο Βιλντόζα ακόμη δεν είναι έτοιμος λόγω του τραυματισμού του, ο Γκραντ με τον Γκριγκόνις θα φανούν σε πολλά παιχνίδια, αλλά είναι περισσότερο βοηθητικοί παίκτες.

Ο Αταμάν θέλει, λοιπόν, μία ακόμη έντονη προσωπικότητα στην ομάδα του και υπολογίζει ότι μέχρι το τζάμπολ του ΝΒΑ θα τον έχει βρει τον παίκτη αυτόν. Αν ο εκλεκτός του έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Ενας παίκτης, δηλαδή, σαν τον Οσμάν ή τον Κορκμάζ, που τους ξέρει άριστα μάλιστα ο προπονητής του Παναθηναϊκού και οι οποίοι δεν θα χρειαστούν καθόλου χρόνο προσαρμογής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments