Ελλάδα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Μετέτρεψαν το καφενείο σε εκλογικό κέντρο σε χωριό της Καρδίτσας [vid]

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Μετέτρεψαν το καφενείο σε εκλογικό κέντρο σε χωριό της Καρδίτσας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ/EUROKINISSI)

Λόγω της έλλειψης χώρου που υπάρχει καθώς τα προβλήματα από τις πλημμύρες παραμένουν

Σε εκλογικό κέντρο για τις ανάγκες της εκλογικής διαδικασίας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, μετέτρεψαν το καφενείο στο χωριό Κόρδα Καρδίτσας το οποίο χτυπήθηκε από την κακοκαιρία Daniel.

Λόγω της έλλειψης χώρου που υπάρχει καθώς τα προβλήματα από τις πλημμύρες παραμένουν, αποφάσισαν τελικά να μετατρέψουν το καφενείο σε εκλογικό κέντρο.

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο 14,5% η συμμετοχή έως τις 11:30 [vid]

Στο 14,5% ήταν έως τις 11:30 π.μ. η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος. Συγκεκριμένα, 1.047.000 πολίτες είχαν ψηφίσει έως την προαναφερθείσα ώρα.

Γ.Γ. Υπουργείου Εσωτερικών: Εικόνα για τα αποτελέσματα των εκλογών θα έχουμε μετά τις 9 το βράδυ [vid]

Από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα θα διεξάγεται αύριο η ψηφοφορία για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές, ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιος Μπαλέρμπας.   «Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαλογή των ψηφοδελτίων και η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των υπερσυνδυασμών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα στείλει ηλεκτρονικά το πρώτο αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι επιβεβαιωμένο. Υπολογίζουμε ότι το πιο μικρό τμήμα θα δώσει το αποτέλεσμα γύρω στις 19:45. Βέβαια, εικόνα θα έχουμε μετά τις 21:00 – 21:30», τόνισε ο κ. Μπαλέρμπας.

Όπως διευκρίνισε, σε αυτές τις εκλογές «δεν υπάρχει κατάλογος ετεροδημοτών, ο καθένας θα πάει να ψηφίσει στον τόπο που είναι εγγεγραμμένος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments