Πολιτική

Καββαδία για τις δηλώσεις Κασσελάκη: Μήπως καταργήθηκαν τα όργανα και δεν το ξέρουμε; [vid]

Καββαδία για τις δηλώσεις Κασσελάκη: Μήπως καταργήθηκαν τα όργανα και δεν το ξέρουμε; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ / ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ (ΚΟΝΤΑPΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Τέτοιες δηλώσεις τεσσερις μέρες πριν τις εκλογές θα χαρακτηρίζονταν και υπονομευτικές, υποστηρίζει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Οι απειλές του Στέφανου Κασσελάκη περί έξωσης των διαφωνούντων από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου. Η πρώτη επίσημη αντίδραση ήρθε δια στόματος της πρώην βουλευτή Αννέτας Καββαδία. Η κυρία Καββαδία  σε ανάρτησή της στο Facebook αναρωτήθηκε αν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την αυταρχική αντίληψη και πολιτική του Λουδοβίκου του 14ου, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία για την περίφημη φράση του «L’État, c’est moi» (το Κράτος, είμαι εγώ).

Όπως υπογραμμίζει η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «σε κάθε περίπτωση, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, τέτοιου είδους δηλώσεις, κάποιος κακεντρεχής θα τις χαρακτήριζε υπονομευτικές».

Διαβάστε την ανάρτηση:

L’État, c’est moi?

Το κόμμα, πάντως, έχει όργανα, θέσεις, καταστατικό.

Καταργήθηκαν, μήπως, και δεν το ξέρουμε; «Άρθρο 39 – Επιλογή υποψηφίων βουλευτών/τριών και ευρωβουλευτών/τριών 1. Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις εθνικές εκλογές καταρτίζονται με ισάριθμη αντιπροσώπευση των φύλων. Η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών/τριών γίνεται με απόφαση των Νομαρχιακών Επιτροπών μετά από διαβούλευση με τις ΟΜ. Η Κεντρική Επιτροπή έχει το δικαίωμα αιτιολογημένης τροποποίησης των επιλογών των Νομαρχιακών Επιτροπών με αυξημένη πλειοψηφία 70%, αφού προηγουμένως συζητήσει με τις Νομαρχιακές Επιτροπές. Σε κάθε περίπτωση η τελική έγκριση των υποψήφιων βουλευτών ανήκει στην Κεντρική Επιτροπή».

Και σε κάθε περίπτωση, τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, τέτοιου είδους δηλώσεις, κάποιος κακεντρεχής θα τις χαρακτήριζε υπονομευτικές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments