Αθλητισμός

Θα πατήσει το κουμπί των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός; [vid]

Θα πατήσει το κουμπί των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364201] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Πόσο έπαιξαν οι άλλοι δύο ψηλοί;

Τα ρόστερ των ομάδων όμως χτίζονται πάνω σε μια σειρά από δεδομένα. O Λεσόρ που και χθες έπαιξε 33:27 με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε 33:40. Είναι πάρα πολύ μεγάλο το βάρος που πέφτει στους ώμους του. Και σε μια σεζόν με καμιά 80αριά παιχνίδια αυτό προκαταβολικά λογίζεται ως ρίσκο.

Πόσο έπαιξαν οι άλλοι δύο ψηλοί; Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι 5:42 και ο Αντετοκούνμπο 1:07. Ότι άφησε δηλαδή ο Γάλλος παίρνοντας ανάσες στο παρκέ. Που θα βγει αυτό; Να μια καλή απορία για εκείνους που έχουν στρέψει το βλέμμα τους αποκλειστικά στον Κάιλ Γκάι συζητώντας το ενδεχόμενο μεταγραφής του Οκτώβρη. Και ο συγκεκριμένος άφαντος είναι ως τώρα. Δεν έχει καταφέρει στα δύο ματς της Euroleague να πετύχει ούτε πόντο.

Ο Γκάι σε μια συγκυρία που ο Σλούκας, ο Γκριγκόνις, ο Γκραντ, ο Βιλντόζα μπορούν να δώσουν σκορ από την περιφέρεια ή ο Μπαλτσερόφσκι που ως τώρα έχει αφήσει τον Λεσόρ μόνο του;

Παναθηναϊκός – Μπάγερν

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρώτο δίλεπτο του αγώνα καθώς βρέθηκε να προηγείται με 10-0 έχοντας 4/4 εντός παιδιάς (2/2 δίποντα και 2/2 τρίποντα). Την ίδια ώρα δυσκόλευε κάθε επιθετική ενέργεια της Μπάγερν αναγκάζοντας τον Λάσο να πάρει τάιμ άουτ ύστερα από δυόμιση λεπτά αγώνα! Στη συνέχεια ο δείκτης του σκορ παγιώθηκε σε διψήφια επίπεδα φτάνοντας και στο +12 (19-7 στο 8′) έχοντας αξιοποιήσει τις αμυντικές επιδόσεις καθώς οι «πράσινοι» δέχθηκαν μόλις 11 πόντους στην 1η περίοδο (23-11).

Η ελληνική ομάδα «έχτισε» τη διαφορά χάρη στα καλά της ποσοστά εντός παιδιάς καθώς έκλεισε το δεκάλεπτο έχοντας 7/8 δίποντα και 3/6 τρίποντα, ενώ την ίδια ώρα η Μπάγερν είχε… σπάσει τα στεφάνια στο ΟΑΚΑ με 5/18 σουτ, εκ των οποίων 4/12 δίποντα και 1/6 τρίποντα. Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα ούτε και μετά την έναρξη του β’ δεκαλέπτου.

Το ξεκίνημα του αγώνα έμελλε να διαδραματίσει και τον πιο καθοριστικό ρόλο στο ματς καθώς ο Παναθηναϊκός είχε από νωρίς διψήφια «μαξιλαράκια» με αποτέλεσμα να αποκτήσει το μομέντουμ και τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Ακόμα και όταν η Μπάγερν μείωσε στο καλάθι στην 3η περίοδο, οι «πράσινοι» είχαν την «απάντηση» και δεν άφησαν τους Βαυαρούς να πλησιάσουν περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments