Διεθνή

Νέα επίθεση στο νότιο Ισραήλ ενώ ήταν σε ισχύ η τρίωρη διορία για εκκένωση της βόρειας Γάζας

Νέα επίθεση στο νότιο Ισραήλ ενώ ήταν σε ισχύ η τρίωρη διορία για εκκένωση της βόρειας Γάζας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Νέα επίθεση δέχτηκε η πόλη Σντερότ που άλλοτε είχε 7.000 κατοίκους, καθώς οι άμαχοι στη μεθόριο του νότιου Ισραήλ περνούν δραματικές ώρες.

Το ισραηλινό πυροβολικό ρίχνει ήδη βολές

«Νομίζω ότι οι Ισραηλινοί περιμένουν μόνο ένα ok για να ξεκινήσουν τη χερσαία επέμβαση στη Γάζα», μετέδωσε η απεσταλμένη της ΕΡΤ, Ευτυχία Πενταράκη, λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει, στη 1 μετά το μεσημέρι, η νέα τρίωρη διορία που δόθηκε για την εκκένωση της βόρειας Γάζας. «Ακριβώς σε απόσταση ενός χιλιομέτρου είναι η βόρεια Γάζα και το ισραηλινό πυροβολικό ρίχνει ήδη βολές». Σύμφωνα με την ανταπόκριση, έχει δοθεί ένας δρόμος σήμερα στους Παλαιστίνιους για να εγκαταλείψουν τη βόρεια Γάζα, ενώ χθες υπήρχαν δύο.

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα «συνομιλία Ισραηλινού αξιωματούχου με κάτοικο στη βόρεια Γάζα, ο οποίος λέει ότι η Χαμάς του πήρε προσωπικά αντικείμενα και κυρίως τα κλειδιά των αυτοκινήτων για να τους εμποδίσουν να εγκαταλείψουν την περιοχή.

Νέα επίθεση δέχτηκε η πόλη Σντερότ που άλλοτε είχε 7.000 κατοίκους, καθώς οι άμαχοι στη μεθόριο του νότιου Ισραήλ περνούν δραματικές ώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments