Διεθνή

Σε ύψιστο επίπεδο συναγερμού οι Βρυξέλλες -Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη [vid]

Σε ύψιστο επίπεδο συναγερμού οι Βρυξέλλες -Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Δημιουργός: Sylvain Plazy Πνευματικά δικαιώματα: Copyright 2023 The Associated Press, Το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατία στις Βρυξέλλες ανέβηκε στο «4», που είναι το υψηλότερο, μετά την επίθεση με πυροβολισμούς.

Το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατία στις Βρυξέλλες ανέβηκε στο «4»

Το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατία στις Βρυξέλλες ανέβηκε στο «4», που είναι το υψηλότερο, μετά την επίθεση με πυροβολισμούς.

Ο δράστης, εξάλλου, της δολοφονίας δύο ανθρώπων, τους οποίους εκτέλεσε στη μέση του δρόμου για να «εκδικηθεί για τους μουσουλμάνους», δεν έχει συλληφθεί, και οι Αρχές καλούν τον κόσμο να δείξει επαγρύπνηση όσο ο μακελάρης κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή.

Βέλγιο: Ο πρωθυπουργός Ντε Κρόο ζήτησε από τους κατοίκους των Βρυξελλών να είναι σε επαγρύπνηση

Την ίδια ώρα, στο εθνικό κέντρο διαχείρισης κρίσεων του Βελγίου βρίσκεται ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλεξάντερ Ντε Κρόο, με τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών.

«Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων της άνανδρης επίθεσης στις Βρυξέλλες», αναφέρει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Αλεξάντερ Ντε Κρόο, προσθέτοντας ότι βρίσκεται «με τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών στο εθνικό κέντρο διαχείρισης κρίσεων».

«Παρακολουθούμε την κατάσταση και ζητάμε από τους κατοίκους των Βρυξελλών να είναι σε επαγρύπνηση», υπογραμμίζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments