Αθλητισμός

Επιστροφές για τον Παναθηναϊκό: «Κλείδωσε» μεταγραφή – Τι γίνεται με Βιλντόζα και Γκάι

Επιστροφές για τον Παναθηναϊκό: «Κλείδωσε» μεταγραφή – Τι γίνεται με Βιλντόζα και Γκάι

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ lucavildoza

Το θετικό είναι η εμφάνιση του Κάιλ Γκάι, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση, όμως την ίδια ώρα οι υπόλοιπες μεταγραφές του καλοκαιριού απογοήτευσαν.

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε τουλάχιστον μια προσθήκη με τα τωρινά δεδομένα του ρόστερ και την εικόνα της ομάδας. Τι παίκτη ψάχνει, πότε θα ξεκαθαρίσει… Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί εύκολα από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη με 83-69 και να έχει ρεκόρ 1-2 μετά από τρεις αγωνιστικές στη Euroleague.Η εικόνα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν σε ακόμη ένα ματς δεν ήταν καλή, ουσιαστικά πήγε στην Τουρκία για να ηττηθεί και η εμφάνιση της προκάλεσε ακόμη μια φορά έντονο προβληματισμό στις τάξεις του τριφυλλιού.

Το θετικό είναι η εμφάνιση του Κάιλ Γκάι, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση, όμως την ίδια ώρα οι υπόλοιπες μεταγραφές του καλοκαιριού απογοήτευσαν. Η εικόνα των πράσινων και η ήττα από τη Φενέρ φαίνεται πως θα φέρει εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο και μάλιστα άμεσες, αφού είναι ειλημμένη η απόφαση για ενίσχυση και τουλάχιστον ακόμη μια μεταγραφική κίνηση.

Οι πράσινοι δεν πείθουν, φαίνεται να έχουν πρόβλημα στη δημιουργία και επιθετικά και όλα αυτά ενώ είναι εκτός και τραυματίες οι Παπαπέτρου και Μήτογλου, που είναι σημαντικοί στο ροτέισον του Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες θα έχει κλείσει τουλάχιστον έναν παίκτη, με την αγορά στην Ευρώπη να παραμένει κλειστή, αλλά τους πράσινους να περιμένουν τα τελευταία «κοψίματα» από το ΝΒΑ λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μια προσθήκη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος θα αποχωρήσει, αν και οι πράσινοι περιμένουν πολλά από τον Βιλντόζα και τον Γκάι, ενώ δεν έχει πείσει ούτε ο Μπαλτσερόφσκι προς το παρόν. Το σίγουρο είναι η μία μεταγραφή και από εκεί και πέρα, ανάλογα ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει χωρίς να αποδεσμεύσει κάποιον από το υπάρχον ρόστερ ή αν θα αφήσει ελεύθερο κάποιον από τους ξένους το ρόστερ του τριφυλλιού.

ΠΗΓΗ: TOP10.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments