Lifestyle

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά δεν μπορούσα να φάω»

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά δεν μπορούσα να φάω»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Σοφία Βόσσου: « Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε».

Η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η οποία την έκανε να φτάσει μόλις τα 37 κιλά.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του «Happy Day».

Σχετικά με το θέμα υγείας της περιέγραψε: «Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου. Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε».

Και πρόσθεσε: «Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά. Δεν ήμουν ανορεξική».

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vossou (@vossou_sofia)

Αναφορικά με την προσωπική της ζωής, η τραγουδίστρια απάντησε: «Έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου 3 φορές. Με τη μία περίπτωση από τις τρεις θα ήθελα να ήμουν σε σχέση αλλά δεν ξέρω και αν μπορώ. Εγώ λέω ναι αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει, το μέσα μας αλλάζει. Το πράσινο φως το δίνει η γυναίκα, με το βλέμμα της, με την κίνησή της… Να αρχίσω να του ζητάω ραντεβού, να του δίνω τηλέφωνα, να πιέζω, πάει… Ευνουχισμένοι οι άντρες σήμερα, μετά κλαίμε δεν έχουμε άντρες, μα ας τον άνθρωπο να κυνηγήσει».

«Όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι, η μητέρα μου ήταν αντίθετη, ήταν και λίγο δεσποτική. Ο πατέρας μου την… τράβαγε», αποκάλυψε, σε άλλο σημείο, η Σοφία Βόσσου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments