Lifestyle

Τι έλεγε πριν από 4 μέρες η Τζώρτζια Σιακαβάρα του Tik Tok σε ερώτηση περί σχέσεων

Τι έλεγε πριν από 4 μέρες η Τζώρτζια Σιακαβάρα του Tik Tok σε ερώτηση περί σχέσεων

Πηγή Φωτογραφίας: iNews.gr

Πλεύρης: «Μπορώ να παντρευτώ μια ωραία γυναίκα την ώρα που οι άλλοι παντρεύονται έναν μαντράχαλο»

Ανάρτηση στο TikTok, σχετικά με την προσωπική της ζωή, έκανε πριν λίγες ημέρες, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία φημολογείται ότι θα παντρευτεί με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

View this post on Instagram

A post shared by Georgia Siakavara (@georgiasiakavara)

Απαντώντας σε σχόλιο ενός χρήστη που την παρότρυνε να… βρει αγόρι, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε: “Εκτός από το ότι δεν ενδιαφέρομαι να βρω ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, έχει περάσει η ηλικία που θα έβρισκα αγόρι” και συνέχισε:

“Είμαι νέα και όμορφη αλλά όχι και τόσο, οχι και αγόρι. Τώρα πια άνω των… 49 εγώ, άνω των 50, άντε έστω 49, δεν θα το έλεγες και αγόρι. Αγόρι σίγουρα όχι, άσε που δεν έχω και καμία κάψα, μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα”.

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχολιάζοντας το δημοσίευμα που τον θέλει να παντρεύεται την Τζόρτζια Σιακαβάρα, είπε: “Με την κυρία Σιακαβάρα έχω μια σχέση, αλλά αυτά είναι προσωπικά μου θέματα και δεν θέλω να τα δημοσιοποιώ. Έχω μια ειλικρινή φιλία με την κυρία που αναφέρατε και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν”,

Ποια είναι η Γωργία ή Τζόρτζια Σιακαβάρα

Εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη φωνή της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο χεριών και ποδιών.

Σε ηλικία 20 ετών καταπιάστηκε με το τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε για περίπου 15 χρόνια. Το σταμάτησε όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, λόγω προβλημάτων που εμφάνισε στη φωνή της από τη στενοχώρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments