Διεθνή

Ο IDF συνέλαβε στέλεχος της Χαμάς που συμμετείχε στην εισβολή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου

Ο IDF συνέλαβε στέλεχος της Χαμάς που συμμετείχε στην εισβολή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Η σύλληψη έγινε όταν το στέλεχος της παλαιστινιακής οργάνωσης προσπαθούσε να επιστρέψει στη Γάζα και παραδόθηκε στο Shin Bet.

Η σύλληψη έγινε όταν το στέλεχος της παλαιστινιακής οργάνωσης προσπαθούσε να επιστρέψει στη Γάζα

Οι ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν ανώτερο στέλεχος της Χαμάς. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο IDF το Σάββατο συνέλαβε ηγετικό μέλος της Χαμάς από την δύναμη της Nukhba, που συμμετείχε στην επίθεση στις περιοχές γύρω από τα σύνορα της Γάζας.

Η σύλληψη έγινε όταν το στέλεχος της παλαιστινιακής οργάνωσης προσπαθούσε να επιστρέψει στη Γάζα και παραδόθηκε στο Shin Bet.

«Τι έχουν κάνει οι Παλαιστίνιοι για να αξίζουν τέτοια τιμωρία;» – Ξεσπά ο πρέσβης της Παλαιστίνης

Με συνεχείς βομβαρδισμούς και πλήρη αποκλεισμό της Γάζας αντιδρά το Ισραήλ στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς.

Νέες πυραυλικές επιθέσεις, σε παλαιστινιακά εδάφη και σε γειτονικές χώρες, εξαπολύουν οι ισραηλινές δυνάμεις, πριν ξεκινήσει η επόμενη φάση της επίθεσης στη Χαμάς.

Το Ισραήλ έχει να αντιμετωπίσει διεθνείς αντιδράσεις για τον ασφυκτικό αποκλεισμό της Γάζας, ακόμα και από συμμάχους του, ενώ το Ιράν προειδοποιεί ότι ο πόλεμος μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα μέτωπα.

Ο Παλαιστίνιος πρέσβης στην Ελλάδα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Παλαιστίνη, αλλά και για τις πράξεις βίας και μίσους απέναντι στους αμάχους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments