Αθλητισμός

Συμπληρωματική έκθεση Μαρέσκα: «Yπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»

Συμπληρωματική έκθεση Μαρέσκα: «Yπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»

Πηγή Φωτογραφίας: [364458] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η Συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή του ντέρμπι Φάμπιο Μαρέσκα είναι αυτή που τονίζει την σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ μετά τη ρίψη της κροτίδας στο Καραϊσκάκη.

Την σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ από την κροτίδα που δέχθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζει η συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα.

Από τον Ιταλό ρέφερι, ζητήθηκαν διευκρινίσεις, από την αθλητική δικαστή της Λίγκας, για όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Η απάντηση του διαιτητή αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, αφού ουσιαστικά από τη συμπληρωματική έκθεση, προκύπτει το συμπέρασμα ότι το γεγονός πως είχε περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μέχρι να αποφασίσει την οριστική διακοπή, χωρίς μέχρι τότε να έχει πάρει απόφαση ο γιατρός για το αν ο παίκτης είναι fit of non fit, δείχνει σε κάθε περίπτωση τη σοβαρότητα τραυματισμού που υπέστη.

Αναλυτικά ο Φάμπιο Μαρέσκα γράφει στην συμπληρωματική του έκθεση:

«Οι λόγοι για την απόφαση οριστικής διακοπής του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, οφείλονται στους εξής λόγους: 1) Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ζήτησα πολλές φορές να αναφέρει την κατάσταση του παίκτη Νο3 του Παναθηναϊκού, δεν εξέφρασε την άποψή του ούτε για την επανέναρξη, ούτε για την οριστική παύση του αγώνα, γι’ αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς, έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής του αγώνα.

2) Στο γεγονός ότι οι διοικούντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό του αγώνα κ.Χρήστο Γώγο μπροστά μου και μπροστά στους δύο εκπροσώπους της σούπερ Λιγκ να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε.

3) Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά λόγω της προσωρινής διακοπής, που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περισσότερο χρειαστεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments