Trash

Ιζαμπέλα Σεντάσο: Η πιο όμορφη Ιταλίδα ποδοσφαιρίστρια προωθεί το άθλημα της

Ιζαμπέλα Σεντάσο: Η πιο όμορφη Ιταλίδα ποδοσφαιρίστρια προωθεί το άθλημα της

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/agataisabelva

Την έχουν χαρακτηρίσει ως την "πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια της Ιταλίας" και της αρέσει.

Το όνομά της είναι Αγκάτα Ιζαμπέλα Σεντάσο.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Isabella Centasso (@agataisabelva)

Είναι 30 χρονών και παίζει ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια στην ομάδα Βενετία ’85. Είναι εξτρέμ, έχει έφεση στο γκολ αλλά δεν είναι τόσο γνωστή για τις ποδοσφαιρικές τις ικανότητες.

Η ομάδα της παίζει στη Serie B αλλά εκείνη είναι επιπέδου Champions League εάν δει κανείς τις φωτογραφίες που ανεβάσει στο Instagram. Έχει ξεπεράσει τους 57.000 followers και συνεχίζει να έχει τεράστιο άνοδο αφού αρέσκεται στο να “ανεβάζει” κυρίως φωτογραφίες της εκτός ποδοσφαίρο.

Την έχουν χαρακτηρίσει ως την “πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια της Ιταλίας” και της αρέσει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της ρωτήθηκε για την άνοδο της δημοτικότητάς της μέσω των social media και απάντησε: «Είμαι χαρούμενη. Βλέπω όλο αυτό ως ευκαιρία γιατί μου επιτρέπει να κάνω το άθλημά μου πιο γνωστό.Θέλω να βοηθήσω να αυξηθεί η προβολή του γυναικείου ποδοσφαίρου».

Η υπαρχηγός της Βενέτσια παράλληλα με το ποδόσφαιρο προσφέρει τις υπηρεσίες της σε κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες και είναι πολύ περήφανη για αυτό. Μέχρι τα 20 της χρόνια έπαιζε μπάσκετ. Εν συνεχεία το γύρισε στο ποδόσφαιρο το οποίο και λατρεύει όπως και τον σύντροφό της, τον ποδοσφαιριστή Αντρέα Μιγκλιορίνι ο οποίος παίζει σε ομάδες μικρών κατηγοριών της Ιταλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments