Ελλάδα

28η Οκτωβρίου 1940: Το μήνυμα του πιλότου του F-16 – «Μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες»

28η Οκτωβρίου 1940: Το μήνυμα του πιλότου του F-16 – «Μόνο οι ελεύθερες ψυχές κρατάνε ελεύθερες πατρίδες»

Πηγή Φωτογραφίας: [364580] ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στον εορτασμό και να αποτίσει φόρο τιμής

Για ακόμη μια χρονιά, ανήμερα της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου οι πιλότοι της Ομάδας Ζευς μας κάνουν να κρατάμε ψηλά το κεφάλι, με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας.

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στον εορτασμό και να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές του ’40.

Αφηγητής της σημερινής παρουσίασης της ομάδας Ζευς είναι ο Σμηναγός Παναγιώτης  Σεϊμένογλου, ενώ ο πιλότος του F16 που εντυπωσιάζει με τους ελιγμούς του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης είναι ο Σμηναγός Χρήστος – Πάρις Χαρίτος , με περισσότερες από 1600 ώρες πτήσης.

Στο μήνυμά του προς τους επισήμους αλλά και τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, ο πιλότος Χρήστος – Πάρις Χαρίτος είπε:

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη καλημέρα Ελλάδα. Μόνο οι ελεύθερες ψυχές, κρατάνε ελεύθερες πατρίδες. Τιμή και Δόξα σε εκείνους που θυσιάστηκαν στη μάχη για την ελευθερία. Χρόνια Πολλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments