Διεθνή

Γάζα: Το Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη χερσαία νυχτερινή επιδρομή με τανκς [vid]

Γάζα: Το Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη χερσαία νυχτερινή επιδρομή με τανκς [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Ισραήλ: Θα επιτρέψουμε σε φορτηγά με τρόφιμα και φάρμακα να μπουν στη Γάζα

Νέα βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισραήλ από την πρωτοφανούς έντασης επίθεση τη νύχτα της Παρασκευής στη Λωρίδα της Γάζας.

Στα πρώτα πλάνα, φαίνονται τα ισραηλινά τανκς υπό το φως της ημέρας να είναι παρατεταγμένα στα βόρεια σύνορα της Γάζας. Αμέσως μετά, ο μεγάλος αριθμός αρμάτων μάχης, συνοδευόμενα από πεζικό, φαίνονται να επιχειρούν κατά τη διάρκεια της ευρείας χερσαίας νυχτερινής επιχείρησης σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν ένα «προκεχωρημένο φυλάκιο» εντός του θύλακα της Γάζας.

Ισραήλ: Θα επιτρέψουμε σε φορτηγά με τρόφιμα και φάρμακα να μπουν στη Γάζα

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι εισήλθε στη διάρκεια της νύχτας στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας και ότι επέκτεινε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στον πολιορκούμενο παλαιστινιακό θύλακα, καθώς εντείνει την επίθεσή του στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού σημείωσε ότι ισραηλινές δυνάμεις εξακολουθούν να βρίσκονται “στο πεδίο”, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού πρόσθεσε ότι το Ισραήλ θα επιτρέψει σε φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα, νερό και φάρμακα να εισέλθουν σήμερα στη Γάζα.

Οι αεροπορικές επιδρομές εντάθηκαν χθες καθώς το Ισραήλ έθεσε εκτός λειτουργίας το διαδίκτυο και τις επικοινωνίες στην περιοχή, με τις εκρήξεις να φωτίζουν τον ουρανό πάνω από την πόλη της Γάζας για ώρες μετά το σούρουπο.

Τα πλήγματα ξεκίνησαν αργά το απόγευμα και έφτασαν σε πρωτοφανή σφοδρότητα, τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα αφότου ξέσπασε ο πόλεμος με τη Χαμάς, πριν από τρεις εβδομάδες, όπως μεταδίδει η δημόσια ισραηλινή τηλεόραση Kan.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments