Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα – Στο τραπέζι της συζήτησης ο προϋπολογισμός [vid]

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα – Στο τραπέζι της συζήτησης ο προϋπολογισμός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τη Τρίτη θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Τις εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλία του στις 6 το απόγευμα. Στη συζήτηση εκτός από τους βουλευτές έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και οι συντονιστές των τμημάτων της Κεντρικής Επιτροπής.

Η συζήτηση θα αφορά την προετοιμασία του κόμματος ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2024 και της συζήτησης του σχεδίου νόμου του υπουργού Εσωτερικών που αναμένεται να ψηφιστεί τη Τετάρτη.

Κασσελάκης: «Εθνικό» το ζήτημα των Τεμπών

Συνάντηση με τους συγγενείς των θυμάτων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα στην Λάρισα.

«Δεν μπορούμε να είμαστε μια κοινωνία η οποία ανέχεται αυτό το οποίο γίνεται αυτή τη στιγμή» παρατήρησε ο κ. Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «εθνικό» και «κοινωνικό» ζήτημα. «Πρέπει να αποδοθεί πλήρης δικαιοσύνη», κατέληξε.

Ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είπα σήμερα στους συγγενείς των θυμάτων ότι τα Τέμπη δεν είναι προσωπικό – οικογενειακό τους ζήτημα. Είναι εθνικό – κοινωνικό ζήτημα. Γιατί δεν μπορεί μία κοινωνία να ανέχεται τη μη απόδοση δικαιοσύνης. Πρόσθεσα ότι δεν είναι μόνοι. «Μόνοι μας είμαστε», με διέκοψαν. Τους καταλαβαίνω. Θέλω όμως να γνωρίζουν ότι ως Στέφανος προσωπικά αλλά και ως αξιωματική αντιπολίτευση θεσμικά, θα κάνουμε τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα είμαστε δίπλα τους για όσο καιρό χρειαστεί. Για χρόνια; Για χρόνια.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments