Ελλάδα

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Αθηνών – Πατρών λόγω κακοκαιρίας

Διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Αθηνών – Πατρών λόγω κακοκαιρίας

Πηγή Φωτογραφίας: Προβλήματα στην Πατρών-Αθηνών: Καταιγίδες και αργές ταχύτητες για τους ετεροδημότες | NewsAuto.gr

Ακυρώσεις δρομολογίων του ΟΣΕ - Ακόμη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πούντας Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπηλαίου και στα δύο ρεύματα λόγω κατολίσθησης.

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί έντονες βροχοπτώσεις στη δυτική Ελλάδα, και ιδιαίτερα στην περιοχή της Πάτρας, ενώ υπάρχουν μεγάλα προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα.

Για το λόγο αυτό έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Πατρών στο 161ο χλμ (Ελαιώνας) στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ στην ίδια περιοχή στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Πατρών έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης στην περιοχή Μετόχι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων διενεργεργούνται εκτροπές κυκλοφορίας.

Ακόμη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Πούντας Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπηλαίου και στα δύο ρεύματα λόγω κατολίσθησης.

Παράλληλα, η Hellenic Train με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments