Πολιτική

Νέο TikTok βίντεο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα παρασκήνια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου [vid]

Νέο TikTok βίντεο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τα παρασκήνια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Mέο νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, σε ερωτήματα σχετικά με το πώς λειτουργεί το υπουργικό συμβούλιο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε στο TikTok και αποκάλυψε παρασκήνια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου χωρίς κινητά και… Πίνατ

Mέο νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, σε ερωτήματα σχετικά με το πώς λειτουργεί το υπουργικό συμβούλιο.

Μητσοτάκης: Ο “κύριος Άδωνις”, τα κινητά και ο Peanut

Το βίντεο ξεκινάει από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με τον πρωθυπουργό να είναι μαζί με τον «κύριο Άδωνι», όπως λέει, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός αφιερώνει το βίντεο σε «πράγματα που ίσως να μην γνωρίζετε» για τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου.

Καταρχάς ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί αφήνουν έξω από την αίθουσα τα κινητά τους.

Οι κάμερες μένουν για λίγο για την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού, αλλά στη συνέχεια φεύγουν όλοι οι παριστάμενοι, εκτός βέβαια από τα μέλη του συμβουλίου. Ούτε καν ο Peanut!

Από το 2019, συνεχίζει ο κ. Μητσοτάκης, τα υπουργικά κρατούν το λιγότερο 3 ώρες και γίνονται μία με δύο φορές τον μήνα. Παρουσιάζονται εκεί όλα τα νομοσχέδια πριν ανέβουν στο OpenGov για τη δημόσια διαβούλευση, όπου μπορεί κάθε πολίτης να τα σχολιάσει.

@kyriakosmitsotakis_Explainer: Υπουργικό Συμβούλιο

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments