Διεθνή

Άντονι Μπλίνκεν: Στάση στα Χανιά για το αεροσκάφος του Αμερικανού ΥΠ.ΕΞ πριν την Τουρκία

Άντονι Μπλίνκεν: Στάση στα Χανιά για το αεροσκάφος του Αμερικανού ΥΠ.ΕΞ πριν την Τουρκία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Το αεροσκάφος που μεταφέρει τον ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, πραγματοποίησε στάση στην αμερικανική βάση στο αεροδρόμιο Χανίων το απόγευμα της Κυριακής.

Στάση στην αμερικανική βάση στο αεροδρόμιο Χανίων έκανε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής το κυβερνητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ, στο οποίο επέβαινε ο Άντονι Μπλίνκεν

Το αεροσκάφος που μεταφέρει τον ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, πραγματοποίησε στάση στην αμερικανική βάση στο αεροδρόμιο Χανίων το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το flasghnews προερχόμενος από την Κύπρο όπου είχε έκτακτη συνάντηση με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, το αεροσκάφος του κ. Μπλίνκεν κατεγράφη από το Flightradar 24 να πετά προς το αεροδρόμιο Χανίων, ενώ μετά από λίγο «χάθηκε» το ίχνος του από την εφαρμογή.

Αναγκαία η στάση Μπλίνκεν στα Χανιά

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε γίνει γνωστό ο κ. Μπλίνκεν θα επισκεφθεί την Τουρκία, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η στάση του αεροσκάφους στα Χανιά ήταν αναγκαία καθώς η Τουρκία δεν επιτρέπει απευθείας πτήσεις από αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας.  Ήδη το Boeing C-32A απογειώθηκε από τα Χανιά με προορισμό την Άγκυρα.

Την Κυριακή ο Άντονι Μπλίνκεν είχε συναντήσεις στην Δυτική Όχθη με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπας και αργά το μεσημέρι το Boeing C-32 με τον Αμερικανό ΥΠ.ΕΞ, προσγειώθηκε στο παλιό αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου ο κ. Μπλίνκεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments