Lifestyle

Τάσος Χαλκιάς για Κάτια Νικολαΐδου: “Καλό ταξίδι να έχει. Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου”

Τάσος Χαλκιάς για Κάτια Νικολαΐδου: “Καλό ταξίδι να έχει. Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου”

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ tasos_chalkias_official

Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασε σε λυγμούς στον Λιάγκα

Στο πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος από τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Ο Τάσος Χαλκιάς, που συνεργάστηκε στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο» με την Κάτια Νικολαΐδου, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Πρωινό», «λύγισε» και ξέσπασε σε λυγμούς την ώρα που μιλούσε.

«Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.Ο ηθοποιός στη συνέχεια «λύγισε» και είπε: «Καλό ταξίδι να έχει, την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…».

Ο Τάσος Χαλκιάς έγραψε μάλιστα στο Instagram για την Κάτια Νικολαΐδου: «Νωρίς σου έλαχε ετούτο το ταξίδι, ανεκτίμητο ευγενικό μου πλάσμα !! Είκοσι τρία χρόνια τώρα πολέμησες με θάρρος με γενναιότητα με αξιοπρέπεια το θηρίο !!! Με όπλα το ταλέντο την ομορφιά τον χαρακτήρα, τούς αγώνες σου! υπέροχο ξεχωριστό κορίτσι ! ! ! Ονείρατο άπιαστο των αγοριών του Λόρκα του Τσαρούχη τού Καβάφη . . . Τώρα πήγαινε βαρκάδα ομορφιά μου στο υδάτινο μονοπάτι του Αχέροντα ποταμού. . . Ξέρει ο Βαρκάρης !!! Χαιρέτα μας, την Αντιγόνη την Ηλέκτρα την Ιφιγένεια !!!!!!!!!!!!!!! Καλό ταξίδι αγάπη μου , Καλή αντάμωση ψυχή μου . . . . . σσσςςς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments