Πολιτική

Δραγασάκης: Να μην προχωρήσουν οι διαγραφές και να μην αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι το σκέφτονται

Δραγασάκης: Να μην προχωρήσουν οι διαγραφές και να μην αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι το σκέφτονται

Πηγή Φωτογραφίας: [351862] 7ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΛΦΩΝ / ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI) // ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ, Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Ο Γιάννης Δραγασάκης έκανε αναρτήσεις που στοχεύουν στο να αναχαιτιστεί η αποχώρηση των στελεχών της Ομπρέλας όσο και να μην προχωρήσει το ζήτημα των διαγραφών

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την τελευταία εξέλιξη, που φέρει τα μέλη της Ομπρέλας να αποχωρούν ομαδόν ακόμα και την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου. 

Ο Γιάννης Δραγασάκης, από τη μεριά του, με διαδοχικές αναρτήσεις του προσπαθεί να μεταπείσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε ό,τι αφορά τις επικείμενες διαγραφές όσο και τις αναμενόμενες αποχωρήσεις. «Να μην προχωρήσουν οι διαγραφές & να μην αποχωρήσουν όσοι σκέφτονται να το κάνουν» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση: «Το είπα & το ξαναλέω. Να μην προχωρήσουν οι διαγραφές & να μην αποχωρήσουν όσοι σκέφτονται να το κάνουν. Να μην γίνουν ενέργειες με ανεπίστρεπτα αποτελέσματα με συνέπειες για όλους. Να βάλουμε στοπ & στο “αν δεν σας αρέσει φύγετε” & το “δεν αντέχω, φεύγω”».

Ο Γιάννης Δραγασάκης έκανε, έπειτα, άλλες δύο αναρτήσεις στο ίδιο πνεύμα.

Έγραψε: «Η πρότασή μου για διαμόρφωση “κέντρου ευθύνης” στο κόμμα, για υπέρβαση της κρίσης, δεν έχει καμία σχέση με πρόταση για “επιτροπεία” του Προέδρου του #ΣΥΡΙΖΑ. Έχει την έννοια διαμόρφωσης συνθηκών λειτουργικής συμβίωσης στο κόμμα. Η οποία σήμερα δεν υπάρχει #action24». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments