Πολιτική

Τσακαλώτος: Αποχωρώ από την Κεντρική Επιτροπή, για όλα τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε εν ευθέτω χρόνω

Τσακαλώτος: Αποχωρώ από την Κεντρική Επιτροπή, για όλα τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε εν ευθέτω χρόνω

Πηγή Φωτογραφίας: [364930] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Προηγήθηκε πρόταση μομφής του Νάσου Ηλιόπουλου στο προεδρείο - «Δεν είχε νόημα η παραμονή μας στη συνεδρίαση» τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η «Ομπρέλα» και οι ομάδες της Έφης Αχτσιόγλου και του Διονύση Τεμπονέρα, γιατί το προεδρείο δεν δέχθηκε την πρότασή τους να προηγηθεί συζήτηση για το δημοψήφισμα.

Όπως δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποχωρώντας ο λόγος είναι ότι δεν έγινε δεκτή από το Προεδρείο η πρότασή τους να τεθεί σε ψηφοφορία άμεσα το θέμα του δημοψηφίσματος για τις διαγραφές των στελεχών που είχε βάλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. 

«Σήμερα μετά από την ομιλία του προέδρου και των δυο γραμματέων, η Έφη, ο Διονύσης και εγώ κάναμε μια διαδικαστική πρόταση να συζητηθεί πρώτα το θέμα που έβαλε ο πρόεδρος για το δημοψήφισμα. Είπαμε ότι δεν είναι εύκολο να γίνει συζήτηση κάτω από την σκιά ότι μπορεί να γίνει δημοψήφισμα (…) Προσπαθήσαμε να τους πείσουμε ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Το προεδρείο δεν δέχτηκε καν να μπει η πρότασή μας σε ψηφοφορία. Είπα να πάει στο τέλος, άρα θα συνεχίσει να υπάρχει σκιά πάνω από την επιτροπή και άρα αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο κύριος Τσακαλώτος μάλιστα παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του στην Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως θα μιλήσει για όλα εν ευθέτω χρόνω.

Προηγήθηκε πρόταση μομφής του Νάσου Ηλιόπουλου στο προεδρείο. «Δεν είχε νόημα η παραμονή μας στη συνεδρίαση» τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου, διευκρινίζοντας ότι δεν αποχωρεί από το κόμμα.

Ο Δημήτρης Βίτσας αποχώρησε νωρίτερα από την αίθουσα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα ακούγονταν σύμφωνα με την ΕΡΤ. Ο Δημήτρης Βίτσας βγαίνοντας είπε «φεύγω, δεν μπορώ να ακούω τον Κασσελάκη».

Από πλευράς του,  ο Νίκος Φίλης φώναζε «αίσχος» την ώρα που μιλούσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments