Οικονομία

Κομισιόν: Σταθερή η υπεραπόδοση για την Ελλάδα, ανάπτυξη 2,4% το 2023

Κομισιόν: Σταθερή η υπεραπόδοση για την Ελλάδα, ανάπτυξη 2,4% το 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ανάπτυξη ισχυρότερη από τον μέσο όρο της ευρωζώνης θα επιτύχει η Ελλάδα το 2023 η οποία θα διαμορφωθεί στο 2,4%, σύμφωνα με τις φθινοπωρινές εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αποκλιμάκωση για τον πληθωρισμό στο 4,3% φέτος και το 2,8% το 2024 αναμένει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εκτιμώντας ότι θα συνεχιστεί η αποκλιμάκωση για το χρέος.

Ανάπτυξη ισχυρότερη από τον μέσο όρο της ευρωζώνης θα επιτύχει η Ελλάδα το 2023 η οποία θα διαμορφωθεί στο 2,4%, σύμφωνα με τις φθινοπωρινές εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο