Αθλητισμός

Εξελίξεις όσον αφορά την επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε

Εξελίξεις όσον αφορά την επένδυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Ρίο Άβε

Πηγή Φωτογραφίας: [362964] ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ UEFA, ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Εξελίξεις

Όπως αναφέρει το CabineSport, στη σημερινή Γενική Συνέλευση του κλαμπ, «τα μέλη της Ρίο Αβε ενέκριναν το επενδυτικό κεφάλαιό του με 555 ψήφους υπέρ, 20 αποχές και 21 ψήφους κατά».

Έπειτα από αυτή την απόφαση των μελών του συλλόγου «ο Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, θα κατέχει το 80% του κεφαλαίου και θα επενδύσει 20,5 εκατομμύρια στη Ρίο Άβε μέχρι τον Ιούνιο του 2024, για πληρωμές οφειλών, ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο και βελτιώσεις στο γήπεδο».

Η Ρίο Άβε, είναι στη 16η θέση της βαθμολογίας του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 9 πόντους, έπειτα από 11 αγώνες.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.