Αθλητισμός

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σε μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ  σε μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (17:15) για την 7η αγωνιστική της Basket League με τους πράσινους να θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο φτάνοντας παράλληλα στην έκτη τους σερί νίκη.

Ο απογευματινός αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ Betsson BC (17:15) στο ΟΑΚΑ ρίχνει την αυλαία της 7η αγωνιστικής της Basket League με τους πράσινους να ψάχνουν να διευρύνουν το απόλυτο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κυνηγάει την τρίτη του νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν μετά από αυτές κόντρα σε Ολυμπιακό και Άρη εκτός έδρας. Το «τριφύλλι» προέρχεται από την επικράτηση απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια για την Euroleague, ενώ η τελευταία ήττα του ήταν κόντρα στη Μπαρτσελόνα στις 3/11.

Αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Basket League

Ο Τούρκος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερναγκόμεθ οι οποίοι ακόμη ξεπερνάνε τους τραυματισμούς τους, καθώς επίσης θα χρειαστεί να «κοπεί» ένας ξένος.

Φορμαρισμένη η ΑΕΚ Από την άλλη η ΑΕΚ Betsson BC έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς για Ελλάδα και Ευρώπη ενώ δεν είχε μεσοβδόμαδο αγώνα με τους παίκτες του Χουάν Πλάθα να μην είναι επιβαρυμένοι από το πρόγραμμα. Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους και μένει μόνο να αποφασιστεί η εξάδα των ξένων.

Το ιστορικό των δύο ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις συμφέρει τον Παναθηναϊκό ο οποίος μετράει 107 νίκες από τα 149 παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων με τη διαιτητική τριάδα να αποτελείται από τους Πουρσανίδη, Τηγάνη και Τσώνο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments