Αθλητισμός

Oριστικό! Εκεί θα διεξαχθεί ο αγώνας για το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός [vid]

Oριστικό! Εκεί θα διεξαχθεί ο αγώνας για το ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364823] SUPER LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ (EUROKINISSI)

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της, η Super League

Η  τελική απόφαση πάρθηκε και όπως ανακοίνωσε η Super League η αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ  για την 12η αγωνιστική θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας το Σάββατο 25/11 στις 19:30, με το παιχνίδι του δεύτερου γύρου να γίνεται στις Σέρρες.

Αρχικά το παιχνίδι είχε οριστεί να γίνει τη Κυριακή 26/11, όμως στο γήπεδο των Σερρών το στέγαστρο της κεντρικής κερκίδας  αντιμετωπίζει προβλήματα στατικότητας και διεξάγονται βελτιωτικά έργα προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έκαναν γνωστό ότι τα έργα δεν θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά και έκαναν αίτημα για αλλαγή της έδρας.

Το ματς, τελικά ορίστηκε το προσεχές Σάββατο καθώς, τη Κυριακή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Άρης-Παναθηναϊκός, με την αστυνομία να μην είναι σύμφωνη να γίνουν και τα δυο παιχνίδια την ίδια μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω προσωρινής ανάκλησης του παραχωρητηρίου του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments