Πολιτική

Πολάκης για αποχωρήσεις: Οι ηττημένοι βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο [vid]

Πολάκης για αποχωρήσεις: Οι ηττημένοι βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Ουσιαστικά βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο ως κόμμα μιας χρήσης που θα περάσει όπως και τα προηγούμενα στη λήθη της ιστορίας», ανέφερε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα αιχμηρό σχόλιο αναφορικά με τους βουλευτές και τα στελέχη που αποχώρησαν νωρίτερα σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης  έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο σε όσους αποχώρησαν σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τους «υπονομευτές». «Όπως λέει και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μία διάσπαση που γίνεται κάτι επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας νέου προέδρου από την επόμενη ημέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν στην αποχώρησή τους», είπε ο Παύλος Πολάκης στο περιστύλιο της Βουλής στους παριστάμενους δημοσιογράφους σε σχέση με την ομάδα Αχτσιόγλου που αποχώρησε από το κόμμα της Κουμουνδούρου.

«Ουσιαστικά βάζουν το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο ως κόμμα μιας χρήσης που θα περάσει όπως και τα προηγούμενα στη λήθη της ιστορίας», ανέφερε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments