Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/11/2023 – 03/12/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/11/2023 – 03/12/2023

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου θα μας αποχαιρετήσουν με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα φεγγάρι που μπορεί να φέρει εντάσεις, δυσκολίες και συγκρούσεις κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να δυσκολέψει τον τομέα της επικοινωνίας σας, επομένως θα είναι καλό να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις και να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί απέναντι σε καινούριες γνωριμίες και επαφές. Αν θέλετε να καταλάβετε τις προθέσεις ενός ατόμου, εστιάστε στις πράξεις του και αναζητήστε χειροπιαστές αποδείξεις για όσα υπόσχεται. Αντίστοιχα, θα πρέπει να είστε και εσείς ξεκάθαροι και να μη δημιουργείτε προσδοκίες που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 03/12 φέρνει πάθη και εντάσεις, επομένως θα είναι εύκολο να βγείτε εκτός ελέγχου ή να υποκύψετε σε παιχνίδια εξουσίας μέσα στη σχέση σας. Αν και θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες προς το τέλος της εβδομάδας ή να συγκρατήσετε τα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να βρείτε λύσεις μέσα από τον διάλογο. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καινούρια παθιασμένη γνωριμία, η οποία όμως μπορεί να σας δημιουργήσει ανασφάλειες ή να σας βγάλει την πιο σκοτεινή σας πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα φεγγάρι που μπορεί να φέρει εντάσεις και διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα μέσα στη σχέση σας. Είναι επίσης πιθανό να βγουν στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, ενώ δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να προσπαθήστε να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από το πρίσμα της λογικής. Το ευχάριστο νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου. Αυτή η θέση του Ερμή θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις και τις αμφιβολίες και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να ταξιδέψετε και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία. Εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 02/12 για να κάνετε μια σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σας ή για να κάνετε σχέδια και πλάνα για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ Εσείς αγαπητοί Δίδυμοι ανήκετε στους πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, αφού ο Νοέμβριος σας αποχαιρετάει με μια Πανσέληνο στο δικό σας άξονα. Αυτό το φεγγάρι χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς από την πλευρά σας γιατί μπορεί εύκολα να συγκρουστείτε ή να απογοητευτείτε από μια συμπεριφορά. Ίσως λοιπόν να νιώσετε ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως ακριβώς τα θέλατε, όμως ως Δίδυμοι έχετε το έμφυτο χάρισμα να προσαρμόζεστε στις καταστάσεις και να ακολουθήσετε ένα άλλο μονοπάτι αν χρειαστεί. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα την ίδια ημέρα δημιουργεί σύγχυση και μπερδέματα, επομένως προσπαθήστε να κρατήστε όσο γίνεται χαμηλούς τόνους και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να βγάλετε οριστικά συμπεράσματα για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω, μια θέση που θα σας δώσει την ευκαιρία μέσα στο επόμενο διάστημα να βγάλετε τα εσώψυχα σας και να κάνετε πιο βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Στις 03/12 το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλάει για παθιασμένες καταστάσεις και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση, όμως από την άλλη πλευρά μπορεί να δημιουργήσει εμμονές και ακραίες καταστάσεις στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας πραγματοποιείται σε έναν πιο σκοτεινό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις ή συναισθηματικές διακυμάνσεις. Ίσως να νιώθετε μπερδεμένοι τώρα και να μην ξέρετε τι αποφάσεις να πάρετε και τι στάση να κρατήσετε απέναντι σε ένα πρόσωπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε χρειάζεται να πιέσετε τα πράγματα παραπάνω από όσο πρέπει ή να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Προσπαθήστε σε πρώτη φάση να βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας και να έρθετε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σας. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας και να κάνετε πιο εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Θα γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και θα καταφέρετε να βρείτε μια μέση λύση στα προβλήματα χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια πολύ σημαντική νέα γνωριμία για εσάς. Στο κλείσιμο της εβδομάδας, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια εμμονές και ανασφάλειες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Μείνετε όσο μπορείτε μακριά από τοξικές καταστάσεις και χειριστικές συμπεριφορές και μη διστάσετε να εκφράσετε τις ανάγκες σας ανοιχτά.

ΛΕΩΝ Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αγαπητοί Λέοντες, όμως μπορεί να φέρει κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό επίπεδο. Εάν νιώσετε δυσαρέσκεια με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου, μη διστάσετε να εκφράσετε ανοιχτά όσα σας προβληματίζουν, χωρίς όμως να επιτεθείτε ή να επιδιώξετε τον τσακωμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε πιο πολύ ανάγκη από ποτέ ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους σας, επομένως ίσως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και να βάλετε τα όρια σας αν χρειαστεί. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί αυτές τις ημέρες να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα σας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, όμως δώστε λίγο χρόνο και μη βιαστείτε να αφεθείτε ολοκληρωτικά ή να πείτε μεγάλα λόγια που στην πορεία μπορεί να μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Νοέμβριος σας αποχαιρετάει με μια Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, δηλαδή σε έναν κομβικό άξονα του ωροσκοπίου σας που σας καλεί να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη συναισθηματική σας ζωή και στις απαιτήσεις της καριέρας. Ίσως αυτές τις ημέρες να νιώσετε αρκετά πιεσμένοι στο επαγγελματικό κομμάτι ή να φορτωθείτε με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Όλη αυτή η πίεση μπορεί να έχει επίπτωση στην οικογένεια ή στον σύντροφο σας και δεν αποκλείεται να ακούσετε παράπονα που θα ρίξουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σας. Είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να αποφύγετε τις αναίτιες συγκρούσεις και να προσπαθήσετε να ακούσετε τους άλλους και ταυτόχρονα να εκφράσετε και εσείς με τη σειρά σας όλα όσα σας απασχολούν. Εάν θέλετε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σας Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ και σας βοηθάει να γίνετε πιο εκδηλωτικοί και να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας σε ένα πρόσωπο. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε και αφήστε για λίγο στην άκρη τα άγχη των προηγούμενων ημερών.

ΖΥΓΟΣ Αυτή θα είναι η τελευταία εβδομάδα που η Αφροδίτη θα κινείται στο δικό σας ζώδιο, επομένως προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο ειδικά αν ανήκετε στους Ζυγούς των τελευταίων ημερών. Είναι η ευκαιρία σας να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή να κερδίσετε κάποιον/α με τη γοητεία που εκπέμπετε. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Ωστόσο, η εβδομάδα θα κλείσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 03/12, μια όψη που μπορεί να αναζωπυρώσει πάθη και να σας χαρίσει έντονο μαγνητισμό που θα σας κάνει ακαταμάχητους στους γύρω σας. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σας ωθήσει σε συναισθηματικές ακρότητες, επομένως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και αποφύγετε τα δράματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Πανσέληνος στις 27/11 δεν θα σας επηρεάσει τόσο άμεσα, όμως είναι πιθανό να βιώσετε μια ψυχολογική αναστάτωση ή να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και συναισθήματα που προσπαθούσατε να κρατήσετε καλά κρυμμένα. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη της σχέσης σας. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το ζήτημα της εμπιστοσύνης για έναν/μια Σκορπιό. Μη βιαστείτε λοιπόν αυτές τις ημέρες να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο εάν δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις και τα κίνητρα του. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και εγκαινιάζει μια πολύ εξωστρεφή και επικοινωνιακή περίοδο για εσάς. Θα είστε αρκετά πολυάσχολοι μέσα στο επόμενο διάστημα και θα προσπαθήσετε να χωρέσετε ραντεβού, επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις μέσα στο πρόγραμμα σας. Εκμεταλλευτείτε το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 02/12 για να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Νοέμβριος θα κλείσει με την Πανσέληνο στις 27/11 στον δικό σας άξονα και αυτό σημαίνει ότι οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα σας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και συγκρούσεις με το ταίρι σας. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι ο Άρης βρίσκεται πλέον στο δικό σας ζώδιο και σας κάνει πιο ευέξαπτους και ευερέθιστους. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να είστε πιο διαλλακτικοί και να μη βιαστείτε να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε. Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα φέρνει μπερδέματα και σύγχυση, επομένως θα είναι εύκολο να βγάλετε λάθος συμπεράσματα σχετικά με ένα πρόσωπο ή με μια κατάσταση. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από ανθρώπους που σας δίνουν μπερδεμένα μηνύματα και επενδύστε σε εκείνους που σας προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Τοξότη είναι αλήθεια ότι εσείς βρίσκεστε ακόμα σε μια πιο εσωστρεφή φάση, όμως την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο και θα σας βοηθήσει να βγείτε προς τα έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφραστείτε πιο άμεσα και ειλικρινά. Εάν λοιπόν μέσα στο προηγούμενο διάστημα διστάζατε να στείλετε ένα μήνυμα ή να πείτε όσα έχετε στο μυαλό σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούριες γνωριμίες ή να βάλετε στην καθημερινότητα σας ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Κρόνου στις 02/12 για να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας ή για να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Ωστόσο, το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 03/12 φέρνει ζήλια, κτητικότητα και εμμονές, οπότε χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Αποφύγετε τις χειριστικές συμπεριφορές και προτιμήστε να πάρετε αυτό που θέλετε με πιο άμεσους τρόπους και όχι υπόγειους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Πανσέληνος στις 27/11 στον άξονα Διδύμων-Τοξότη ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που αφορά την ερωτική σας ζωή και τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου λοιπόν μπορεί να φέρουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας, με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Μπορεί μια συμπεριφορά να σας απογοητεύσει και να σας προσγειώσει απότομα, όμως πριν βιαστείτε να φερθείτε με εγωισμό και επιθετικότητα, καλό θα είναι να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική γιατί διαφορετικά μπορεί να χάσετε το δίκιο σας. Ίσως είναι μια ευκαιρία να βάλετε τα όρια σας και να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας στους άλλους. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω και εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Ίσως να νιώσετε την επιθυμία να μείνετε για λίγο μόνοι σας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε κάποιες μυστικές επαφές και συναντήσεις που για κάποιο λόγο δεν θέλετε να αποκαλύψετε. Αξιοποιήστε το επόμενο διάστημα για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και αναζητήστε τρόπους για να αποσυμπιεστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ Η εβδομάδα ξεκινάει με την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα ζόρικο φεγγάρι για εσάς που μπορεί να φέρει ψυχολογική αναστάτωση ή προβλήματα και εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα είστε αρκετά πιεσμένοι και ίσως να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις που έχουν οι άλλοι από εσάς. Ίσως επίσης να έρθετε αντιμέτωποι με μια σκληρή αλήθεια ή με μια συνειδητοποίηση που θα σας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Προσπαθήστε αυτές τις ημέρες να είστε πιο διαλλακτικοί και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Άλλωστε, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θολώνει το τοπίο και δημιουργεί αυταπάτες, σύγχυση και παρανοήσεις. Καλό θα είναι να θυμάστε ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται, επομένως θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου ο Ερμής θα προχωρήσει στο ζώδιο του Αιγόκερου, μια θέση που ενισχύει την κοινωνικότητα σας και σας κάνει πιο εξωστρεφείς. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις φιλικές σας σχέσεις ή να κάνετε καινούριες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments