Ζώδια

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27/11

Πανσέληνος στους Διδύμους στις 27/11

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους.

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 27 Νοεμβρίου και στις 11:16 ώρα Ελλάδος. Ολοκληρώνεται στην 5η μοίρα (04ο51) του άξονα Διδύμου-Τοξότη (Σελήνη στους Διδύμους-Ήλιος στον Τοξότη) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα έχει ωροσκόπο τελική μοίρα του Αιγόκερω, μεσουράνημα στον Σκορπιό και τοποθετεί το φαινόμενο στον δέκατο οίκο.

Σε επηρεάζει; Από αυτή την Πανσέληνο επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 21-25/2, από 23-27/5, από 25-29/8, από 25-29/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 2η μέχρι την 6η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 16/1 και 18/7 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 25η μοίρα του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Μπορείς να συμβουλευτείς τον αστρολογικό χάρτη σου για να δεις αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.

Στα μισά του κύκλου Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου.

Φράσεις – κλειδιά για την Πανσέληνο

απαξίωση ιδανικών που προβάλλονται απλά για να προβληθούν επιστροφή στις φυσικές απολαύσεις τάση προς το μη πραγματικό επιθυμία για ανωτερότητα αναζήτηση καθοδήγησης από ανώτερες πνεύματα ανάγκη για δράση με ισχύ προσαρμογή και κοινωνική ένταξη θετικές παρορμήσεις ικανότητα να βλέπουμε πέρα από το τώρα μια νέα προοπτική για την ύπαρξη συνειδητοποίηση της διασύνδεσης των πάντων κινητήρια επιθυμία να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές του άγνωστου

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

ΚΡΙΟΣ Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και αυξάνει την ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον σου και τα άτομα που υπάρχουν κοντά σου. Παράλληλα όμως φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις που δεν είναι όλες καλοδεχούμενες, ειδικότερα αν υπάρχει θέμα με αδέλφια ή στενούς συγγενείς που είναι σε εξέλιξη αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και αυτοκυριαρχία με αυτή την Πανσέληνο στις ισορροπίες όχι τόσο με τους γύρω σου, αλλά με τον εαυτό σου. Προσπαθώντας να υπερκαλύψεις κομμάτια που θέλουν δικαίωση μέσα σου, μπορεί να παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα ή να αμελήσεις επιδεικτικά οικονομικές σου υποχρεώσεις. ΔΙΔΥΜΟΣ Η Πανσέληνος αυτή σε αφορά, ειδικότερα μάλιστα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου και σου δείχνει τα πράγματα έτσι όπως είναι, χωρίς περιτυλίγματα. Καλείσαι λοιπόν τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να αρχίσεις να εφαρμόζεις στην πράξη τις αποφάσεις που έχεις ήδη πάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Έντονες ανησυχίες και διλήμματα φέρνει στο φως αυτή η Πανσέληνος και για το επόμενο διάστημα καλείσαι να παλέψεις με βαθύτερες ανησυχίες και εσωτερικούς δαίμονες και υποψίες που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς με ησυχία

ΛΕΩΝ Αν και εύφλεκτη και απρόβλεπτη, αυτή η Πανσέληνος μπορεί να λειτουργήσει θετικά για σένα καθώς σου δίνει ευκαιρίες για να ανοίξουνε τα μάτια σου και να συνειδητοποιήσεις πιο ξεκάθαρα πώς έχουν τα πράγματα και έτσι να μπορέσεις να κινηθείς με τον καλύτερο τρόπο γύρω από στόχους και σχέδια που έχεις. Δεν ισχύει όμως το ίδιο με τον φιλικό σου κύκλο, όπου μπορεί να υπάρξουν διαρροές και απογοητεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Σημαντικές εξελίξεις προμηνύει αυτή η Πανσέληνος στον τομέα της καριέρας σου και αυτή την περίοδο ενδέχεται να αλλάξουν αρκετές από τις ισορροπίες που υπήρχαν σε αυτόν τον τομέα, από την μια στιγμή στην άλλη μάλιστα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου.

ΖΥΓΟΣ Με αυτή την Πανσέληνο σου συμβαίνουν διάφορα και δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για αυτά που θεωρούσες μέχρι τώρα δεδομένα. Αυτό όμως δεν είναι άσχημο, καθώς η περίοδος προσφέρει ευκαιρίες που δεν περίμενες για κάτι διαφορετικό και είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία να αλλάξεις την κοσμοθεωρία σου, αλλά και ένα κομμάτι της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ιδιαίτερη Πανσέληνος που δημιουργεί άγχος ή αυξάνει το άγχος που ήδη υπάρχει γύρω από θέματα που σχετίζονται με χρήματα και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα η επαφή με τον σύντροφο αυτή την περίοδο γίνεται ακόμη πιο βασανιστική για πολλούς λόγους που θα τους μάθεις μιλώντας με τον αστρολόγο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ Με αυτή την πολύ δυνατή Πανσέληνο απέναντί σου πολλά μπορεί να συμβούν στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκανού του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος που τίποτα δεν είναι σταθερό και τα πάντα μπορεί να ανατραπούν, οπότε καλό είναι, αν αισθάνεσαι ότι το έδαφος σε αυτούς τους τομείς τρίζει κάτω από τα πόδια σου, να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Υπερβολικές ευθύνες και υποχρεώσεις φέρνει αυτή η Πανσέληνος και ενδέχεται να βγεις από τα ρούχα σου και να χάσεις την ψυχραιμία σου από τις συνεχόμενες αλλαγές και ανατροπές ή τα εμπόδια των ημερών. Χρειάζεται να διαχειριστείς έξυπνα και με επιτυχία κάθε μικρή ή μεγάλη στροφή του δρόμου και να βρεις τρόπους να ελιχθείς αποτελεσματικά στην καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με αυτή την Πανσέληνο συμβαίνουν πολλές εξελίξεις στον αισθηματικό σου τομέα και αυτό συμπεριλαμβάνεις πράγματα που περιμένεις, αλλά και πράγματα που δεν έχεις ιδέα και δεν φαντάζεσαι και έρχονται εντελώς ουρανοκατέβατα! Προετοιμάσου καταλλήλως και χρησιμοποίησε την έξαρση της δημιουργικότητάς σου προς όφελός σου, επενδύοντας μόνο εκεί που αξίζει και υπάρχει μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ Το σπίτι και η οικογενειακή ζωή αυτή την περίοδο αναστατώνονται και προκύπτουν προβλήματα από εκεί που δεν υπήρχαν. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτα ακριβές, γιατί η Πανσέληνος δεν δημιουργεί τα προβλήματα, αλλά φέρνει στην επιφάνεια και φωτίζει κάνοντας αντιληπτά τα θέματα που υπήρχαν ήδη και απλά εσύ δεν ήθελες ακόμη να τα αντιμετωπίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments