Lifestyle

Νόνη Δούνια: “ Προτιμώ να γίνω σερβιτόρα στις Σπέτσες”

Νόνη Δούνια: “ Προτιμώ να γίνω σερβιτόρα στις Σπέτσες”

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/noni_dounia

Νόνη Δούνια: “ Από τη στιγμή που δεν βγήκα βουλευτής έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά''

Η Νόνη Δούνια ήταν στο πλατό της εκπομπής “Ελένη” το μεσημέρι της Τρίτης. Η παρουσιάστρια και πρώην βουλευτής μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με τον Κώστα Τσουρό.

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

“Από τη στιγμή που δεν βγήκα βουλευτής έπρεπε κάπως να ξαναμπώ στη δουλειά. Και θέλω να δουλεύω και βιοπορίζομαι. Οπότε είπα πρέπει να γυρίσω στη δουλειά που ξέρω να κάνω, ποια είναι αυτή, η τηλεόραση. Άνοιξα το τηλεφωνάκι μου και πήρα 10 τηλέφωνα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μετά από 2 μέρες, έκανα ένα πολύ ωραίο ραντεβού με τον Κώστα και τα βρήκαμε από το πρώτο μας ραντεβού», τόνισε η Νόνη Δούνια και πρόσθεσε:

“Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που θεωρώ ότι το πώς τα βλέπω εγώ τα πράγματα έχει τεράστια σημασία. Δεν θέλω κάτι να αποδείξω στον εαυτό μου, θέλω απλά να δουλεύω σε ένα ωραίο περιβάλλον. Θέλω να πηγαίνω με χαρά στη δουλειά μου. Η δουλειά μου έτσι κι αλλιώς δεν είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να λέω… πω πω τώρα έχω την εκπομπή. Προτιμώ να πάω σερβιτόρα στις Σπέτσες, να σερβίρω τον κόσμο, να μιλάω και να γελάω.

View this post on Instagram

A post shared by Noni Dounia (@noni_dounia)

“Κάποιοι θεώρησαν ότι επειδή έφυγα από την τηλεόραση ως παρουσιάστρια και γύρισα σε ένα πάνελ, αυτό είναι υποβιβασμός. Εμένα δεν με αφορά καθόλου αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω καλά τη δουλειά μου, να την κάνω με αξιοπρέπεια, να περνάω καλά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments