Lifestyle

Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει η μάχη της με τον καρκίνο – «Δεν θέλω να πεθάνω, έχει εξαπλωθεί»

Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει η μάχη της με τον καρκίνο – «Δεν θέλω να πεθάνω, έχει εξαπλωθεί»

Πηγή Φωτογραφίας: JOHN RUSSO/ PEOPLE.COM

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» συγκλονίζει για τη μάχη της με τον καρκίνο που έχει εξαπλωθεί στα οστά της.

Η Σάνεν Ντόχερτι διατηρεί θετική στάση ζωής παρά τους αγώνες της. Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» αποκάλυψε στο PEOPLE ότι ο καρκίνος της έχει εξαπλωθεί στα οστά της.

«Δεν θέλω να πεθάνω», δήλωσε. «Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει».

Η ηθοποιός συνεχίζει να λαμβάνει θεραπεία. Διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε επίσης σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο μήνες νωρίτερα.

View this post on Instagram

A post shared by ♥️SHANDOSTRONG♥️ (@shandostrong)

«Ο φόβος ήταν συντριπτικός για μένα», έγραψε η 52χρονη ηθοποιός στο Instagram όταν μοιράστηκε ένα βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν την αφαίρεση του όγκου της. «Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα άφηνα τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Καθώς προχωράει μπροστά, η Ντόχερτι είναι αποφασισμένη να ευαισθητοποιήσει και να συμβάλει στην έρευνα για τον καρκίνο. «Είναι τρελό για μένα [ότι] δεν έχουμε ακόμη θεραπεία», παραδέχτηκε.

Η ηθοποιός του «Charmed» δεν αφήνει καμία αρνητικότητα να την βαραίνει.

«Η μεγαλύτερη ανάμνησή μου δεν έχει έρθει ακόμα», σημεώισε. «Προσεύχομαι. Ξυπνάω και πέφτω για ύπνο ευχαριστώντας τον Θεό, προσεύχομαι για τα πράγματα που έχουν σημασία για μένα χωρίς να ζητάω πολλά. Αυτό με συνδέει με μια ανώτερη δύναμη και την πνευματικότητα. Η πίστη μου είναι το μάντρα μου».

Το επόμενο εγχείρημα της Ντόχερτι είναι το podcast «Let’s Be Clear with Shannen Doherty», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου στην εφαρμογή iHeartRadio και παντού όπου ακούγονται podcasts.

View this post on Instagram

A post shared by Wendy Naugle (@wendy_naugle)

Το podcast θα είναι μια «ωμή και ειλικρινής εξερεύνηση της προσωπικής διαδρομής της Shannen που θα καλύπτει τα πάντα, από τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές της επιτυχίες μέχρι τη μάχη της με τον καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, τις φιλίες, τα διαζύγια και πολλά άλλα», σύμφωνα με δελτίο τύπου. «Το podcast θα αποτελέσει επίσης μια πλατφόρμα για να μοιραστεί η Σάνεν την εμπειρία της ζωής της, τη δύναμη που την οδήγησε σε δύσκολες στιγμές και τις ελπίδες και τα όνειρά της για το μέλλον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments