Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Το όνομα του νέου εγχειρήματος των “11” δεν θα είναι “Αριστερά Μπροστά”

Νάσος Ηλιόπουλος: Το όνομα του νέου εγχειρήματος των “11” δεν θα είναι “Αριστερά Μπροστά”
Το περίγραμμα του νέου πολιτικού φορέα που θα σχηματίσουν οι 11 βουλευτές που έχουν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Σε διάψευση των πληροφοριών πως το όνομα του νέου εγχειρήματος που θα δημιουργήσουν οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νάσος Ηλιόπουλος, είπε ότι το γεγονός ότι το ένα από τα ονόματα που εξετάζονται -“Αριστερά μπροστά” – διέρρευσε στα ΜΜΕ έφερε μεγάλο προβληματισμό και αναταραχή, καθώς κάποιοι το θεωρούσαν το επικρατέστερο.

Δίνοντας το στίγμα που θα έχει ο νέος φορέας, o Νάσος Ηλιούπολος είπε: «Θα έχει ένα καθαρό πολιτικό στίγμα που θα δείχνει ένα νέο πολιτικό ξεκίνημα». Αυτό άλλωστε σημείωσε χτες και ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξή του, λέγοντας: «Αύριο θα παρουσιάσουμε την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα. Θα έχουμε όνομα με πολιτικό περιεχόμενο».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Πολύ καλό ενδεχόμενο η συνεργασία του Πέτρου Κόκκαλη»

Σε ερώτηση για το εάν ο Πέτρος Κόκκαλης θα συμπορευτεί με τη νέα ομάδα απάντησε: «Θα ήταν ένα πολύ καλό ενδεχόμενο να μπορέσουμε να κατέβουμε μαζί στις εκλογές. Υπάρχει επικοινωνία. Ο κ. Παπαδημούλης στηρίζει αυτή την προσπάθεια και το έχει πει πως δεν θα ξανακατέβει στην ευρωβουλή. Είναι η τελευταία του θητεία. Με τον κ. Κούλογλου δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία».

Επίσης, αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως δεν είμαστε απέναντι. «Με τον Αλέξη Τσίπρα κάναμε μια συζήτηση σχεδόν δύο ώρες, ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Ό,τι και να γίνει αυτή η σχέση δεν θα αλλάξει. Θεωρώ πως μπορεί την επόμενη μέρα, σε μια επόμενη στροφή να έχει θετικό ρόλο στις εξελίξεις», επισήμανε και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας δεν ενδιαφέρεται για να σενάρια που κυκλοφορούν καθώς και πως δεν είναι πολιτικά ανενεργός επειδή έφυγε από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επέκρινε τον κ. Κασσελάκη, λέγοντας πως δεν μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη και του καταλόγισε συντηρητική μετατόπιση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments