Lifestyle

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε… κομμώτρια για χάρη της κόρης της

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έγινε… κομμώτρια για χάρη της κόρης της

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Η εικαστικός κόρη και η τραγουδίστρια μαμά, όταν είναι μαζί, χάνουν κάθε άλλη τους ιδιότητα και απλά απολαμβάνουν τη σχέση μητέρας- κόρης, που έχουν χτίσει.

Όλοι το ξέρουν, δεν είναι μυστικό: Τη φροντίδα που μπορεί να σου χαρίσει η μαμά σου, καμία άλλη φροντίδα δεν τη φτάνει. Κι αν η μαμά σου είναι πολυτάλαντη, τότε αυτή η φροντίδα δεν αφορά μόνο μία κοτόσουπα όταν είσαι άρρωστη. Η Νατάσα Θεοδωρίδου πάει τη φροντίδα σε άλλο επίπεδο. Η τραγουδίστρια ετοίμασε το χτένισμα της κόρης της, Κριστιάννας Μπέτα και οι δυο τους μοιράστηκαν τη διαδικασία μέσα από ένα video στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou)

Η Κριστιάννα Μπέτα και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν μία υπέροχη σχέση, που την βλέπουμε συχνά να προβάλλεται μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούν στα social media οι 2 γυναίκες. Η εικαστικός κόρη και η τραγουδίστρια μαμά, όταν είναι μαζί, χάνουν κάθε άλλη τους ιδιότητα και απλά απολαμβάνουν τη σχέση μητέρας- κόρης, που έχουν χτίσει. Κάπως έτσι, η Νατάσα Θεοδωρίδου άφησε στην άκρη την ιδιότητα της τραγουδίστριας και το μικρόφωνο κι έπιασε τα εργαλεία του hairstylist για να ισιώσει και στη συνέχεια να κάνει μπούκλες στα μαλλιά της κόρης της.

Η Κριστιάννα Μπέτα εκθείασε τις ικανότητες της μαμάς της στο hair styling. «Η αλήθεια είναι ότι μου τα έκανες φανταστικά τα μαλλιά, πρέπει να το δεις λίγο πιο σοβαρά», είπε στο video και κάλεσε τον δικό της hair stylist να «φοβηθεί». «Καλή βόλτα» της ευχήθηκε στη συνέχεια η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου, ευχαριστημένη κι εκείνη με το αποτέλεσμα.

«Είμαστε πολύ δεμένες και οι 3 μας. Απλά επειδή μένουμε στο ίδιο σπίτι και με τη μαμά και με την αδελφή μου, είμαστε ένα. Είναι φανταστικό. Ήμασταν τέσσερις, ήταν και η γιαγιά. Μεγαλώσαμε φανταστικά. Με τη μαμά τα συζητάμε όλα. Παίζει ρόλο η άποψη της μητέρας μου. Συμβουλεύω και εγώ τη μαμά μου», είχε πει στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη με αφορμή την τελευταία της έκθεση ζωγραφικής, η Κριστιάννα Μπέτα.

Τότε ήταν που συστήθηκε στο κοινό και ως Κριστιάννα, παρόλο που ως τότε Χριστιάνα τη γνωρίζαμε. Στο παρασκήνιο της συνέντευξής της, που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή Το Πρωινό, ήταν φυσικά και η μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments