Πολιτική

Τσιόδρας για επίσκεψη Ερντογάν: Ούτε αφελείς είμαστε, ούτε φοβικοί στο διάλογο [vid]

Τσιόδρας για επίσκεψη Ερντογάν: Ούτε αφελείς είμαστε, ούτε φοβικοί στο διάλογο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Θα συζητηθούν ζητήματα οικονομικής συνεργασίας, ζητήματα στο Μεταναστευτικό και άλλα που αφορούν σε συνεργασία την πολιτική προστασία», ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας

«Θα συζητηθούν ζητήματα οικονομικής συνεργασίας, ζητήματα στο Μεταναστευτικό και άλλα που αφορούν σε συνεργασία την πολιτική προστασία», ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας

«Θα συζητηθούν ζητήματα οικονομικής συνεργασίας, ζητήματα στο Μεταναστευτικό και άλλα που αφορούν σε συνεργασία την πολιτική προστασία», ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ερωτηθείς για την επίσκεψη Ερντογάν και τις προσδοκίες της ελληνικής πλευράς.

«Πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης είναι να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα με την Τουρκία. Δεν υπάρχουν θέματα στην ατζέντα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και δεν είμαστε αφελείς. Προφανώς δεν μπορούν να λυθούν τώρα τα γνωστά θέματα, της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας, στα οποία διαφωνούμε», επεσήμανε, μιλώντας στον Ant1.

Σημείωσε με νόημα ότι «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει στο πρόγραμμα κάποια επίσκεψη του Ερντογάν στην Θράκη και αυτό επίσης λέει κάτι», συμπληρώνοντας ότι «οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες προς τους Τούρκους δημοσιογράφους είναι καλές».

«Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, εμείς θέλουμε να προβάλλουμε τη θετική ατζέντα. Η Ελλάδα δεν προσέρχεται φοβικά στο τραπέζι, αλλά με αυτοπεποίθηση. Η οικοδόμηση οικονομικής συνεργασίας μπορεί να είναι σε όφελος και των δύο χωρών», σημείωσε ο κ. Τσιόδρας.

Σε ότι αφορά το φορολογικό νομοσχέδιο, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού το χαρακτήρισε «δίκαιο, καθώς δεν μπορεί να δεχθούμε ότι η μεγάλη πλειονότητα των ελεύθερων επαγγελματιών ζει με αυτά που δηλώνει. Καμία μεταρρύθμιση δεν τους έχει όλους σύμφωνους. Οι αντιδράσεις είναι σε μικρή μερίδα της κοινωνίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments