Αθλητισμός

Arsenal: Ο Ντέκλαν Ράις με γκολ στο 90′ + 7′ εξασφάλισε το τρίποντο

Arsenal: Ο Ντέκλαν Ράις με γκολ στο 90′ + 7′ εξασφάλισε το τρίποντο

Πηγή Φωτογραφίας: sportday.gr,Με αυτή την Άρσεναλ, τίποτα δεν τελειώνει αν δεν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης.

Ο Ντέκλαν Ράις με γκολ στο 90′ + 7′ κόντρα στη Λούτον έκανε το τελικό 4-3 εξασφαλίζοντας το τρίποντο για την Άρσεναλ

Με αυτή την Άρσεναλ, τίποτα δεν τελειώνει αν δεν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Ο Ντέκλαν Ράις με γκολ στο 90′ + 7′ στην έδρα της Λούτον διαμόρφωσε το τελικό 4-3 εξασφαλίζοντας όλους τους βαθμούς για την ομάδα του και… λυτρώνοντας τον Ράγια για τα δύο πολύ μεγάλα λάθη που είχε κάνει σε γκολ των νεοφώτιστων. Μαρτινέλι (20′), Χεσούς (60′) και Χάβερτζ (75′) τα υπόλοιπα γκολ των «κανονιέρηδων».

Για τη νεοφώτιστη που λίγο έλειψε να βάλει σε… μπελάδες την Άρσεναλ σκόραραν οι Όσο (25′), Αντεμπάγιο (47′) και Μπάρκλεϊ (59′).

Με το 9ο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χουάνγκ Χι – Τσαν οδήγησε την Γουλβς σε πολύ σημαντική νίκη επί της Μπέρνλι με 1-0. Η ομάδα του Ο’Νιλ άρχισε είχε σε καλή μέρα τους Σαράμπια και Σεμέδο για να δημιουργηθούν απειλητικές καταστάσεις. Στο 43ο λεπτό ο Μπεργκ έκανε το λάθος, ο Βιτίνα βρήκε τον Χουάνγκ Χι – Τσαν κι εκείνος με το 9ο φετινό του γκολ έκανε το 1-0.

Η Μπέρνλι μπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να κυνηγήσει την ισοφάριση και να εξαντλήσει τα περιθώρια να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Όμως τα δικά της λάθη επέτρεπαν στην Γουλβς να γίνεται ξανά επικίνδυνη.

Όσο κι αν οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πιέσουν με το φινάλε να πλησιάζει στο «Μολινό», δεν πέτυχαν τίποτα και η Γουλβς πανηγύρισε το «τρίποντο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments