Ελλάδα

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Φωτιές και μολότοφ στα Εξάρχεια – Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Φωτιές και μολότοφ στα Εξάρχεια – Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: [365611] ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 15η ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Πεντακόσια περίπου άτομα έχουν συγκεντρωθεί αυτήν την ώρα πέριξ του σημείου της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου, στις οδούς Θεμιστοκλέους, Μπενάκη, Κωλέττη, Τζαβέλα και Μεσολογγίου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Ένταση σημειώθηκε στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Τα επεισόδια σημειώθηκαν Θεμιστοκλέους και Μπενάκη, ενώ στην οδό Μεταξά στήθηκαν οδοφράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενισχύεται η δύναμη της Αστυνομίας.

Παράλληλα, επεισόδια σημειώνονται στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια, με ομάδες κουκουλοφόρων να πετούν πέτρες και μολότοφ κατά αστυνομικών δυνάμεων. Αστυνομικοί των ΜΑΤ προχωρούν σε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους νεαρούς που κινούνται προς την οδό Μεσολογγίου. Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με αγνώστους να βάζουν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών στην οδό Ιπποκράτους και τα γύρω στενά.

Επεισόδια ξέσπασαν και στη Θεσσαλονίκη

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ προς τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Υπουργού Φιλίππου Δραγούμη ενώ αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης σύμφωνα με το GRTIMES.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments