Αθλητισμός

Οριστικό! Αναβλήθηκε η 14η αγωνιστική [vid]

Οριστικό! Αναβλήθηκε η 14η αγωνιστική [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η Διοργανώτρια Αρχή γνωστοποίησε την αναβολή της 14ης αγωνιστικής, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Η Διοργανώτρια Αρχή γνωστοποίησε την αναβολή της 14ης αγωνιστικής, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Την αναβολή της 14ης αγωνιστικής ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (7/12) η Super League. Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Συνεταιρισμός, η αναβολή των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής είναι αναγκαστική, μετά την απόφαση της ΚΕΔ να μην ορίσει διαιτητές για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου (9-10/12).

Παράλληλα, η Super League ενημέρωσε ότι οι αγώνες της 14ης στροφής θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της προ ολίγου ανακοίνωσης της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ περί μη ορισμού αξιωματούχων διαιτησίας, ανακοινώνεται η αναγκαστική μη διεξαγωγή της επικείμενης 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή με νεότερη απόφαση – ανακοίνωσή της θα προβεί σε εκ νέου ορισμού των αναβληθέντων αγώνων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments