Αθλητισμός

Η κίνηση του Χεζόνια προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού ήταν αρκετή για να τον φέρει ξανά στο προσκήνιο

Η κίνηση του Χεζόνια προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού ήταν αρκετή για να τον φέρει ξανά στο προσκήνιο

Πηγή Φωτογραφίας: [365650] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μια κίνηση του Μάριο Χεζόνια προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού ήταν αρκετή για να φέρει στο προσκήνιο ξανά τον Κροάτη.

Το παιχνίδι του τριφυλλιού με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρωθεί. Η βασίλισσα έχει πάρει τη νίκη, χάρη στο τρομερό τρίτο της δεκάλεπτο και ο Μάριο Χεζόνια έχει πραγματοποιήσει μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. 19 πόντοι, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα από τον super mario. Κι ένα καλάθι στο τέλος που δεν ήθελε να μπει και αμέσως έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που γέμισε το ΟΑΚΑ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Χεζόνια κατευθύνεται προς το πέταλο. Σηκώνει τα χέρια ψηλά, αποθεώνεται, ανταποδίδει, φωνάζει ένα “σας αγαπώ” και κάνει την κίνηση που όλοι περίμεναν. “Θα τα ξαναπούμε εδώ”.

Αποτελεί κοινό… μυστικό. Μέχρι χθες. Ο Μάριο Χεζόνια θέλει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά σε κανονικές συνθήκες και θα κάνει τα πάντα για να ντυθεί ξανά στα πράσινα. Το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ο ίδιος δεν πρόκειται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να ανανεώσει και ο πιθανότερός του προορισμός είναι ένας: Ο Παναθηναϊκός.

Να το πούμε διαφορετικά; Αν μια στοιχηματική έδινε αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Κροάτη τότε η επιλογή “Παναθηναϊκός” θα πλήρωνε λιγότερο απ’ όλες. Το βέβαιο είναι ότι με τη λήξη της σεζόν θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος και η επιστροφή του super mario θα… πληρώνει λίγο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments