Lifestyle

Χάρις Αλεξίου: «Θα ήθελα να ήμουν καλύτερη μητέρα για τον γιο μου»

Χάρις Αλεξίου: «Θα ήθελα να ήμουν καλύτερη μητέρα για τον γιο μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Haris Alexiou

Η συγκινητική συνέντευξη της Χάρις Αλεξίου - Η σχέση με τον γιο της και η περιπέτεια με την υγεία της.

Η Χάρις Αλεξίου μίλησε για τη ζωή της, την περιπέτεια της υγείας της και αποκάλυψε τι θα ήθελε να είχε κάνει καλύτερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official)

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε, ανάμεσα σε άλλα, το απωθημένο της.

Αρχικά, για το θα ήθελε να κάνει καλύτερα απάντησε: «Να είμαι μια πιο καλή μαμά».

«Και εγώ νιώθω αυτό που νιώθουν αυτές [οι εργαζόμενες μητέρες]. Καταλαβαίνω ένα παιδί που δεν έχει τη μαμά του – όχι γιατί δουλεύει, μπορεί να είσαι σπίτι και να είσαι μια φρικτή μαμά. Μην λέμε πια μόνο για τη μαμά, γιατί ζούμε και σε μια εποχή που αναγνωρίζεται η ισότητα των φύλων και οι υποχρεώσεις των δύο φύλων» ανέφερε μιλώντας στους διευθυντές της «24 Media».

Και συμπλήρωσε: «Εγώ έζησα ως παιδί σε μια εποχή που οι άνθρωποι ήταν πολλοί σκληροί. Σε άλλη στιγμή της ζωής μου, που πέρασα ένα σοκ με την υγεία μου, δεν νόσησα ποτέ, αλλά είδα ότι ήταν στο τσακ να νοσήσω αν δε το είχα προσέξει, εκεί δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω. Ήταν τέτοιο το σοκ που δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω. Σε μια διάγνωση που μου είχε γίνει, έκανα μια επέμβαση και μετακίνησα την πρεμιέρα μου μια εβδομάδα. Σκεφτόμουν ότι αποκλείεται να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αυτό παθαίνουν οι άνθρωποι. Έναν καρκίνο που μου βρήκαν, -εγώ έλεγα ότι δεν έχω τίποτα, ότι αποκλείεται, δεν είμαι άρρωστη και δεν έχω τίποτα – και πράγματι δεν είχα. Τώρα το πώς βγήκε αυτό έξω και πώς επικοινωνήθηκε είναι άλλο».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Επειδή η μητέρα μου έφυγε από αυτό, και ο πατέρας μου κάτι τέτοιο θα είχε γιατί έφυγε από κίρρωση του ήπατος, δεν σκέφτηκα ότι κάτι έγινε και μου το προκάλεσε… Είχα μια μάνα που έδειχνε πολύ δυναμική, ήταν αγωνίστρια στη ζωή της, οπότε κι εγώ έτσι έπρεπε να είμαι. Αυτή η μάνα με ακολούθησε σε όλη μου τη ζωή και με ακολουθεί ακόμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments