Ελλάδα

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Κικίλια για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική σε περίπτωση χιονοπτώσεων

Ευρεία σύσκεψη υπό τον Κικίλια για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική σε περίπτωση χιονοπτώσεων

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 09.30 στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια με αντικείμενο τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 09.30 στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπό τον αρμόδιο υπουργό Βασίλη Κικίλια με αντικείμενο τον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Αττική σε περιπτώσεις έντονων χιονοπτώσεων.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελος Τουρνάς, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, δήμαρχοι και νεοεκλεγέντες δήμαρχοι της Αττικής, ο αρχηγός του ΠΣ Γ. Πουρναράς, καθώς και στελέχη της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: Τη Δευτέρα [11/12] ανοίγει πάλι το arogi.gov.gr για τους πλημμυροπαθείς

Ανοίγει εκ νέου τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 η πλατφόρμα της πρώτης αρωγής, arogi.gov.gr, για την υποβολή και τροποποίηση αιτήσεων από τους πληγέντες από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου 2023, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το υπουργείο, αιτήσεις και διορθώσεις μπορούν να υποβάλουν:

  • επιχειρήσεις και αγροτικές εκμεταλλεύσεις για πρώτη αρωγή έναντι επιχορήγησης,
  • ιδιοκτήτες ακινήτων για πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής,
  • νοικοκυριά για ενίσχυση για την αντιμετώπιση πρώτων βιοτικών αναγκών και απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και την αντικατάσταση οικοσκευής.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr λειτουργεί με τη συμβολή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή για την υποβολή αιτήσεων και διορθώσεων έως και 22 Δεκεμβρίου 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments