Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πότε θα εκτίσει την τιμωρία ενός αγώνα κεκλεισμένων [vid]

Ολυμπιακός: Πότε θα εκτίσει την τιμωρία ενός αγώνα κεκλεισμένων [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως για τους επόμενους δύο μήνες, όλοι οι αγώνες της Super League μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024, αλλά και η ευρωπαϊκή μονομαχία του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που έχει επιβληθεί στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετατίθεται μετά από τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Το πρωί της Δευτέρας 11 Δεκεμβρίου, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε πως για τους επόμενους δύο μήνες, όλοι οι αγώνες της Super League μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2024, αλλά και η ευρωπαϊκή μονομαχία του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε μια σειρά από μέτρα μέχρι και τις 12 Φλεβάρη του νέου έτους, ενώ ενημέρωσε τι ακριβώς θα γίνει και με την τιμωρία που έχει σε ισχύ για την έδρα του ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και αν και εξέτισαν τη μία εξ αυτών κόντρα στον Παναιτωλικό, θα εκτίσει την τιμωρία ενός αγώνα κεκλεισμένων μετά από τις 12 Φεβρουαρίου.

Όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα μετατεθεί η τιμωρία που έχει ο Ολυμπιακός λόγω της απόφασης της Κυβέρνησης να γίνουν όλα τα ματς πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών για την καταπολέμηση της βίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments