Lifestyle

Κάνιε Γουέστ: Γυμνή με έναν αρκούδο η Μπιάνκα Σένσορι βγήκε για φαγητό

Κάνιε Γουέστ: Γυμνή με έναν αρκούδο η Μπιάνκα Σένσορι βγήκε για φαγητό

Πηγή Φωτογραφίας: Creator: FRIDA | Credit: Backgrid/MEGA

Το ζευγάρι φαίνεται ερωτευμένο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι είναι στα χωρίσματα, όπως ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα. Παρόλα αυτά, η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ δεν είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ξένης σόου μπιζ, μιας και η παρουσία της δημόσια, έχει σχολιαστεί πολλάκις ως «χυδαία» και «πρόστυχη»

Εκτός από σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, η Μπιάνκα Σένσορι έχει γίνει πρωτοσέλιδο και για τις σχεδόν γυμνές εμφανίσεις που κάνει.

View this post on Instagram

A post shared by YEWS (@yefanatics)

Στην πιο πρόσφατη, η 27χρονη αρχιτέκτονας εθεάθη μαζί με τον ράπερ στο στο Μαϊάμι. Η Ιταλίδα προκάλεσε ξανά, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο κορμάκι σε γήινη απόχρωση, που είναι διαφανές, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της.

View this post on Instagram

A post shared by @yeezyboosts

Προπορευόμενη του Γουέστ, η Σένσορι περπατά κρατώντας στα χέρια της έναν μεγάλο λευκό λούτρινο αρκούδο, ενώ όλοι την τραβάνε βίντεο. Ο Γουέστ την ακολουθούσε ντυμένος στα λευκά, έχοντας καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του.

Ακολούθησε ακόμη μια πιο αποκαλυπτική εμφάνισή της. Στη νυχτερινή έξοδό τους, η Σένσορι έβαλε απλά ένα αστραφτερό μπικίνι και παρόμοιο κόσμημα στο κεφάλι της. Κρατά ξανά στα χέρια της ένα λούτρινο αρκουδάκι.Το ζευγάρι φαίνεται ερωτευμένο, διαψεύδοντας τις φήμες ότι είναι στα χωρίσματα, όπως ανέφεραν πρόσφατα δημοσιεύματα. Παρόλα αυτά, η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ δεν είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ξένης σόου μπιζ, μιας και η παρουσία της δημόσια, έχει σχολιαστεί πολλάκις ως «χυδαία» και «πρόστυχη».

Δεν είναι άγνωστο πια, ότι η παρουσία του ζευγαριού στην Ιταλία κάθε άλλο παρά επιθυμητή είναι, μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να «έχουν κάνει στοματικό σεξ δημόσια» και άλλες παρεμφερείς ενέργειες. Εκτός αυτού, η σχεδιάστρια από την Αυστραλία συστήθηκε στον επιχειρηματικό κόσμο, ως ένα καλά μορφωμένο και συνειδητοποιημένο άτομο με ιδιαίτερη ευφυΐα και αξιοπρόσεκτα επιχειρηματικά βήματα για την ηλικία της, που σε καμία περίπτωση (για εκείνους που τη γνώριζαν από παλιά) δεν θα επέτρεπε στον εαυτό της να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments