Πολιτική

Τζάκρη κατά Κακλαμάνη για τον 31χρονο αστυνομικό: Να ανακαλέσει την έμμεση προτροπή σε ευθανασία

Τζάκρη κατά Κακλαμάνη για τον 31χρονο αστυνομικό: Να ανακαλέσει την έμμεση προτροπή σε ευθανασία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη. αναφορικά με τη βαρύτατη κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη.

«Προτιμώ την εκδοχή της ασυναρτησίας» είπε η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θεοδώρα Τζάκρη. αναφορικά με τη βαρύτατη κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη. O Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είπε σε εκπομπή για τον άτυχο αστυνομικό πως: «Αν τον αγαπάει ο Θεός, καλύτερα να τον πάρει κοντά Του». Η κα Τζάκρη τόνισε για την συγκεκριμένη δήλωση πως πρόκειται για «δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία».

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας έμπειρος κοινοβουλευτικός και ιατρός έκανε δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία και προτιμώ την εκδοχή της ασυναρτησίας», τόνισε η κυρία Τζάκρη, σε γραπτή της δήλωση.

«Ακόμη κι αν ο κ. Κακλαμάνης διαθέτει την αναγκαία ενημέρωση και πάλι δεν δικαιούται να κάνει τέτοιες κρίσεις δεδομένης της  κορύφωσης της αγωνίας συγγενών, συναδέλφων αλλά και όλου του ελληνικού λαού», κατέληξε η Θεοδώρα Τζάκρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments