Πολιτική

Βούλτεψη: Κορωνίδα της πολιτικής μας, η φύλαξη των συνόρων

Βούλτεψη: Κορωνίδα της πολιτικής μας, η φύλαξη των συνόρων

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Δεν υπάρχει ασφάλεια εάν δεν ξέρουμε ποιος βρίσκεται μέσα στη χώρα», τόνισε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου .

“Η κορωνίδα της πολιτικής μας είναι η φύλαξη των συνόρων. Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις εκεί για να μπορούμε να έχουμε μία ασφαλή χώρα», ανέφερε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη.

«Έχουμε μία διάταξη του 2014 που είναι σε ισχύ και σκοπό έχει την αποτροπή. Αυτή τη στιγμή, οι παλαιότεροι, περνούν στη νόμιμη μετανάστευση. Οι επόμενοι, με την ίδια διάταξη του 2014, του Αντώνη Σαμαρά, θα υπάγονται στην ίδια διάταξη και θα χρειάζονται επτά χρόνια για να μπουν στη νόμιμη», τόνισε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Όπως εξήγησε η κα Βούλτεψη, «κάνουμε μία εφάπαξ ρύθμιση για δύο λόγους: ο πρώτος είναι η ανάγκη της ασφάλειας. Πρέπει όσοι είναι στη χώρα να καταγραφούν και να λάβουν το δικαίωμα για εργασία.  Δεν είναι λογικό να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί».

«Δεν υπάρχει ασφάλεια εάν δεν ξέρουμε ποιος βρίσκεται μέσα στη χώρα. Είναι ένα μέσο για να καταγραφούν και να περάσουν στον κόσμο της εργασίας», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments