Trash

Beyonce: Οι φωτογραφίες από το super χλιδάτο πάρτι που έκανε για τον Jay Z

Beyonce: Οι φωτογραφίες από το super χλιδάτο πάρτι που έκανε για τον Jay Z

Πηγή Φωτογραφίας: Beyonce and Jay-Z perform together on stage during the 'On the Run II' Tour at Hampden Park on June 9, 2018 in Glasgow, Scotland. Kevin Mazur

Η sexy εμφάνιση της σταρ με hot pants και γούνα.

Τα 54 του χρόνια έκλεισε στις 4 Δεκεμβρίου ο μουσικός παραγωγός και ράπερ Jay Z και το γιόρτασε μ’ ένα πολυτελές πάρτι στη Γαλλία. Ασφαλώς, από το πλευρό του δεν απουσίαζε η σταρ σύζυγό του, η Beyonce, η οποία μόλις μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά. Οι εορτασμοί, που πραγματοποιήθηκαν κάπου έξω από το Bordeaux της Γαλλίας, κράτησαν αρκετές μέρες και καλεσμένοι του διάσημου ζευγαριού ήταν άλλοι A- list διάσημοι όπως η Rihanna και η Kris Jenner.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Beyonce, μπορεί κανείς να δει το sexy look που επέλεξε η τραγουδίστρια για τη βραδιά που περιελάμβανε δείπνο. Ήταν ντυμένη μ’ ένα ημιδιάφανο nude bodysuit και ένα λαμπερό hot pants, και τα δυο από τη συλλογή Prada, ενώ το look της ολοκλήρωσε με μυτερές nude γόβες, oversized κρίκους στα αφτιά, ένα clutch σε χρυσό χρώμα και μια εντυπωσιακή γούνα.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Πέρα από τις φωτογραφίες στις οποίες η Beyonce ποζάρει με το λαμπερό look της, μπορεί κανείς να δει και άλλα στιγμιότυπα όπως την ίδια να απολαμβάνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, τον Jay Z να κρατά δυο μπουκάλια κρασί και ένα ακόμα μπουκάλι με κρασί στο οποίο μοιάζει να έχουν υπογράψει πάνω του ευχές οι καλεσμένοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments